Photo: Vianor

Godt utvalg av vinterdekk for bedriftskunder

Høsten nærmer seg og snart er vinteren her igjen. Gode vinterdekk gir det sikreste grepet på snø og is, og er en billig livsforsikring for selskapets ansatte – en sikkerhetsgaranti du ikke bør gå på akkord med.

Høsten nærmer seg og snart er vinteren her igjen. Gode vinterdekk gir det sikreste grepet på snø og is, og er en billig livsforsikring for selskapets ansatte – en sikkerhetsgaranti du ikke bør gå på akkord med.  

 

Tilgangen på dekk den kommende vinteren har skapt bekymring for mange bedrifter. Men Vianor kan også denne vinteren tilby et bredt utvalg av vinterdekk, inkludert nye premiumprodukter og kjente varianter fra ulike produsenter.  

 

– Vianor har et bredt utvalg av både pigg- og piggfrie vinterdekk til personbiler, SUV-er og lette lastebiler. Vi har forberedt oss til sesongen i god tid og kan garantere at våre kunder finner passende vinterdekk hos oss. Vianors sortiment inkluderer både premiumdekk og rimeligere produkter. Bedriftskunder behøver ikke gå tomhendte fra Vianor, garanterer Tomas Jansson, produktsjef i Vianor AB. 

 

Mange nye premiumprodukter og favoritter fra Nokian Tyres 

Nokian Tyres lanserer det nye piggfrie vinterdekket Hakkapeliitta R5 som del av sin flaggskipserie. Hakkapeliitta R5 passer for personbiler og SUV-er, og gir utmerket isgrep og kjøreegenskaper. I tillegg kommer Hakkapeliitta R5 EV, et spesialdekk for elbiler og hybrider.  

 

– Hakkapeliitta 10 er et svært populært piggdekk fra Nokian Tyres. Til varebiler kommer også det stabile og slitesterke piggdekket Hakkapeliitta C4, samt det stillegående piggfrie vinterdekket Hakkapeliitta CR4, sier Tomas Jansson.  

 

Pigg- og piggfrie vinterdekk fra Goodyear for krevende vinterforhold 

Vianors utvalg inneholder også vinterdekk fra Goodyear, inkludert det piggfrie UltraGrip Ice 2 som er spesielt utviklet for krevende vinterforhold. Dekkets ActiveGrip-teknologi gir utmerket ytelse på is. Piggdekket UltraGrip Arctic gir førsteklasses trekkraft og bremsegrep på isete veier. I tillegg får du piggdekket Sava Eskimo Stud, som bruker teknologi fra Goodyear, og som passer godt for varierte vinterforhold. 

 

GT Radial gir valuta for pengene   

Vianor har importert dekk fra GT Radial i mer enn ti år, og de har bevist sin plass i markedet. GT Radial-dekk er utviklet og testet i Europa, som sammen med streng kvalitetskontroll garanterer et utmerket forhold mellom pris og kvalitet. 

 

GT Radials nyeste vinterdekk er det piggfrie vinterdekket Winterpro 2 for små og mellomstore personbiler og SUV-er. Winterpro 2 gir gode kjøreegenskaper på vått underlag og snøvær, og er i tillegg svært slitesterk. 

 

– IcePro 3 er et piggdekk for personbiler, og dekkets forbedrede snø- og isgrep og nye, mer stillegående pigger garanterer et godt kjøp. For lette lastebiler finnes GT Radial Maxmiler Ice piggdekk, et piggdekk som har et selvrensende mønster, sier Tomas Jansson. 

 

Rimelige pigg- og piggfrie dekk fra Radar  

Dekk fra produsenten Radar gir godt grep på is og snø til en lav pris. Dimax Ice Lock er med sine omtrent hundre strategisk plasserte pigger perfekt utviklet for nordiske forhold. Dimax Ice er et piggfritt vinterdekk som yter godt selv i lave temperaturer. 

 

Velg pigg- og piggfrie dekk etter kjøreforholdene  

Når du skal velge vinterdekk er det viktig å tenke på hvilke forhold du kjører mest i og hvilken type dekk som passer best for disse forholdene. Piggfrie vinterdekk fungerer godt under stabile vinterforhold, mens piggdekk er det sikreste valget for varierende forhold. 

 

– Kjører du mer på isete enn snødekte veier, er piggdekk et godt valg. Piggdekk egner seg godt for kystområder på Vestlandet, i Nord-Norge og i områder der det ofte er isete om vinteren. Piggfrie vinterdekk egner seg best på veier som hovedsakelig er dekket av snø, sier Tomas Jansson. 

 

Mer informasjon: 

 

Tomas Jansson, produktsjef, tel. 0705-36 36 90 

tomas.jansson@vianor.com     

 

Facebook I Instagram I Linkedin  

 

Vianor er Nordens største dekk- og bilservicekjede og i front når det gjelder digitale dekktjenester. Vi har 175 egne serviceanlegg og et omfattende Vianor-partnernettverk i Sverige, Finland og Norge. Vi tilbyr et stort utvalg av dekk samt dekk- og bilservicetjenester – med høy kompetanse og god kundebehandling. Les mer: https://vianor.no/ 

Artikler
22.03.2023

I Vianors omfattende produktutvalg finner du sommerdekk som dekker alle behov

Les mer
Artikler
14.12.2022

Transportører kan enkelt redusere både drivstofforbruk og utslipp

Les mer
Artikler
04.10.2022

Godt utvalg av vinterdekk for bedriftskunder

Les mer

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.