Biltilbehør

Biltilbehør fra A til Å

I Vianors omfattende produktsortiment inngår også en mengde biltilbehør. Eksempelvis har nesten alle Vianors avdelinger viskerblader og bilpleiemidler i sortimentet. Dessuten har vi ellers det meste en bileier behøver – fra a til å. I tillegg til mindre slitedeler har vi også reservedeler som behøves når bilen skal ha service, for eksempel støtdempere, clutchdeler, remmer, kulelager, bremsedeler, filtre og eksossystemer. Våre profesjonelle selgere hjelper deg å finne akkurat det tilbehøret du behøver.

Vær forberedt på overraskende situasjoner

Å gi bilen regelmessig service og å reparere små feil før de rekker å bli store gir dessverre ingen garanti for bekymringsfri bilkjøring. Det kan likevel skje at bilen stopper langs veien fordi drivstofftanken er tom, kjølevannet begynner å koke, en eller annen komponent ryker – eller du får en punktering. Med litt enkelt tilbehør i bilen behøver ikke stansen bli langvarig.

Varseltrekant er et av bilens viktigste tilbehør. Den varsler andre trafikanter om du må bli stående i veikanten. Varseltrekanten skal plasseres tilstrekkelig langt bak bilen til at andre trafikanter har tid nok på seg til å reagere. Jekk og hjulkryss er også godt å ha med dersom du får en punktering og må skifte hjul. Refleksvest er det nå påbudt å ha med i bilen. Den sikrer at andre trafikanter ser deg tydelig når du beveger deg langs veikanten, slik at risikoen for ulykker reduseres. Om vinteren er det også lurt å ha med varme klær i bilen i tilfelle du får motortopp og må vente på bilberger. Noen ganger kan veien være så glatt at bilen bare vanskelig holder seg på plass. Da kan en liten pose sand være redningen. Sanden spres rundt dekkene for å hindre at bilen begynner å skli av veien. Isskrape, kost og lommelykt er det også alltid godt å ha med i bilen, selv om man ikke trenger disse hele året.

Vianor kan hjelpe deg uansett om du behøver større eller mindre biltilbehør. Vianor kan også montere delene på bilen og reparere feilen.

Sjekk hvor din nærmeste Vianor-avdeling ligger.