Eberspächer

Hvorfor skal du velge Eberspächer bilvarme?

For deg som ikke har tilgang til strøm, eller vil være helt uavhengig av strøm for å forhåndsoppvarme bilen, er Eberspächer bilvarme løsningen!

Tenk deg å kunne være på fjellet, komme tilbake til bilen etter en lang skitur, og så kunne sette seg inn i en god og varm bil! Det kan du ved å få montert Eberspächers Hydronic-serie hos oss. Flere og flere foretrekker å være uavhengig av strømtilkobling for å kunne forhåndsoppvarme bilen.

Mer komfort for pengene skal du lete lenge etter!

Vi monterer varmepakker for mange bilforhandlere, der kunden vil ha det med i prisen ved kjøp av nybil. Vurderer du innkjøp av ny bil bør du absolutt vurdere å få med montering av Eberspächer bilvarme i pristilbudet!

Monteringsjobben krever spesialkompetanse og skal gjøres av en autorisert Eberspächer-montør. Vi har mange års erfaring med montering og er et av Norges største monterings- og serviceverksteder på dette systemet.

Virkemåte

Fremfor konvensjonelle systemer som kobles til 230V, drives Eberspächers varmere av bilens eget drivstoff til å varme opp kjølevannet i motoren. Den styrer også bilens kupevifte, slik at kupeen varmes opp via bilens varmeanlegg. Dette gjør at uansett hvor du og bilen befinner seg, kan du få en god og varm bil før du skal kjøre. Dette minsker også motorslitasjen, reduserer risikoen for dugg, samt reduserer drivstofforbruket betraktelig de første kilometerne etter kaldstart.

Se også vår Spørsmål & Svar - side i menyen til venstre for mer informasjon.

Varm bil fra starten av skåner både motor og miljø

Eberspächer varmere gir oppvarming av kjøretøyet, selv om motoren ikke er i gang. Uansett hvor du måtte befinne deg.

Riktig kjølevannstemperatur på kalde dager gir raskt oppvarmet kupé.

En kaldstart sliter like mye på motoren som 70km kjøring.

Forvarmet motor bruker ca.20% mindre drivstoff i startfasen.

Parkeringsvarmer reduserer utslipp av skadelige gasser med 60%

Eberspächer leverer oppgraderinger til nesten alle biler som er levert med våre originale kjørevarmere.

Parkeringsvarme funksjonen starter du enkelt ved hjelp av et tidsur, en fjernbetjening eller ved hjelp av mobiltelefonen din.