Webasto

Behagelig varm fra topp til tå - den nye generasjonen komfort- og motorvarmere fra Webasto er fullt ut tilpasset de stadig trangere plassforholdene i motorrommene til nye kjøretøyer.

Derfor er det problemløst å etter montere Thermo Top Evo i nye kjøretøyer med liten plass for montering.

Thermo Top Evo imponerer med sin kompakte konstruksjon, men også med sin lave vekt og høye effekt. Når du setter deg i bilen, er den ikke bare forvarmet og aviset, men de fortløpende utgiftene kan også reduseres til et minimum.

Mer enn bare varme – en motor- og komfortvarmer gir deg mange fordeler!

Det blir slutt på skraping av is om vinteren og stekeovnstemperaturer om sommeren – dette er stressmomenter som nå er en saga blott: Webasto sørger for et klima man kan føle seg vel i, sommer som vinter. En komfort som slett ikke må være dyr!

Tidlig ut for å skrape is en kald morgen – vel, det var i gamle dager. Med en Webasto motor- og komfortvarmer kan du gå dagen avslappet i møte. Allerede når du våkner kan du glede deg til din behagelig varme bil.

 - Velvære klima uansett årstid.

 - Sikkerhet takket være klar sikt.

Med en Webasto motor- og komfortvarmer har du klar sikt helt fra start – og det uten at du må skrape is. Farlig dugging og senere isdannelse på innsiden vil heller ikke forekomme.

 - Varme allerede når du kommer inn i bilen.

Bilens kupé har en behagelig temperatur helt fra du starter kjøringen. Klamme fingre, skjelvinger, kalde føtter og seter er en saga blott. Du slipper å skrape is og bruke tykke klær som kan være i veien under kjøringen.

 - Sparer kontante penger.

Drivstoff-forbruket øker bare minimalt, for det drivstoffet du sparer ved å kjøre med forvarmet motor, kompenserer nesten fullstendig for det ekstra forbruket som finner sted i varmefasen.

 

Ring oss på 815 60 815 for å avtale tid og pris.