Nokian Outpost AT SUV sommerdekk

Dekkegenskaper

Nytt terrengdekk!
Nyhet!
Aramid Sidewall Technology

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 72dB
Hastighetsklasse: 180km/h (S)
Belastningsindeks: 1030kg (109)

Nokian Tyres Outpost AT

Sommerdekk

Nokian Outpost AT SUV sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og kjøpsalternativer.

Dekkegenskaper

Nytt terrengdekk!
Nyhet!
Aramid Sidewall Technology

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 72dB
Hastighetsklasse: 180km/h (S)
Belastningsindeks: 1030kg (109)

Terrengdekk for SUV, crossovers og lette lastebiler.

  • Utforsk terrenget med utmerket grep på alle underlag
  • Utforsk din styrke med Aramid Shield for ekstrem holdbarhet
  • Utforsk dine reiser med lengre kjørelengde

Offisielt godkjent for vinterbruk

Nye Nokian Outpost™ AT har utmerket grep under alle forhold, ekstrem slitestyrke, beskyttelse mot punktering samt lengre kjørelengde så førerne kan utforske sine grenser og våge mer.

Outpost™ AT er et sommerdekk for SUV, crossovere og lette lastebiler som gir sikkerhet og slitestyrke til bruk på alle typer vei og i terreng. Utrustet med innovasjoner som hjelper sjåfører med å takle de tøffeste veiene, og er designet for å gjøre arbeidet produktivt og fritiden grenseløs.

UTFORSK TERRENGET

Outpost AT hjelper førere med å utforske terrenget med økt trygghet uansett hvor man reiser. Dekket gir utmerket grep på veier og i terreng, samtidig som det har utmerket trekkraft på alle typer underlag. Summit Sidewalls og Shoulder Notches i skulderområdet gir ekstra robust grep når dekket kjører på myke underlag. Canyon Cuts er X-formede spor som finner grep på uforutsibare underlag som eksempelvis leire eller sand.

UTFORSK DIN STYRKE

Outpost AT inneholder teknologi som beskytter føreren i de mest krevende situasjoner. Aramid Shield™-teknologi gir ekstrem slitestyrke og beskyttelse mot dekkskader ved tilførsel av punkteringsresistente aramid-fibre gummiblandingen. Samme materiale brukes i skuddsikre vester og i flyindustrien. Gravel Guards gir ekstra beskyttelse mot punkteringsskader på steinete og krevende underlag.

UTFORSK DIN REISE

Outpost AT har skreddersydd mønster med mange innovasjoner som gir ekstra beskyttelse og lang kjørelengde. Dekkets dype mønster øker levetiden, og gummiblandingen presterer på topp på alle typer underlag og gir en effektiv og bærekraftig reise.

EU-dekkmerking: T431868