Piggdekk

Nokian Hakkapeliitta 7 SUV

Nokian Hakkapeliitta 7 SUV

I accept the Terms of Service

  • Meget godt grep på alle slags føre
  • Presise og stabile kjøreegenskaper
  • Slitestyrke for SUV-biler

Nokian Hakkapeliitta 7 SUV forener på en helt ny måte meget godt grep, enestående slitestyrke og presise kjøreegenskaper. Det meget gode vintergrepet og den myke veikontakten garanteres av Air Claw Technology, som er utviklet av Nokian Tyres – en kombinasjon av den nye piggløsningen og de små lufthullene som finnes på forkanten av mønsterblokkene.

Meget godt sidegrep gir ekstra sikkerhet i ekstreme situasjoner

Nokian Hakkapeliitta 7 er optimert for bilførere som vil utnytte de egenskapene motorsterke SUV-modeller kan tilby. Godt sidegrep er spesielt viktig for høye SUV-biler for at grepet skal kunne beholdes også i ekstreme situasjoner.

Nokian Hakkapeliitta 7 SUV har på skuldrene graderte sørpekiler som forbedrer det meget gode sidegrepet. Dekket samarbeider optimalt med alle nye kjørestabilitetssystemer, noe som gjør at Nokian Hakkapeliitta 7 SUV gir mer sikkerhet og bedre fremkommelighet under krevende forhold.

Sikker fremkommelighet også på dårlige veier

Nokian Hakkapeliitta 7 SUV er utviklet for å gi stabile og pålitelige kjøreegenskaper under alle forhold. Dekket bærer uten problemer store hjulbelastninger på snødekte, isete og våte veier, og kjøreegenskapene er dessuten meget gode på tørre veier. I ekstreme situasjoner gir dekket sikkert grep og presise kjøreegenskaper.

Den tette sikk-sakk lamelleringen med skarpe kanter og det aggressive mønsteret øker grepet ytterligere. Takket være sin mønstergeometri fester ikke snø og slaps seg i mønsteret – dekket har meget gode renseegenskaper. Kjøring i dyp snø og på smale skogsveier går uten problemer med piggdekket Nokian Hakkapeliitta 7 SUV.

Slitestyrke på alle slags veier

Nokian Hakkapeliitta 7 SUV er pålitelig også under spesielt tøff SUV-innsats. Forsterkede dekksider gir god beskyttelse mot stikk- og kuttskader.

Også dekkets gummiblanding øker slitestyrken. Blandingen av silica og naturgummi forbedrer isgrepet og øker beskyttelsen mot mekaniske skader. Takket være dette, tåler Noakian Hakkapeliitta 7 SUV også godt møte med skarpe steiner.

Slitasjevarsler forbedrer sikkerheten

På slitebanen finnes som vanlig en slitasjevarsler DSI (Driving Safety Indicator) som Nokian Tyres har patentert. Sifrene midt på dekket viser hovedsporenes mønsterdybde i millimeter. Snøkrystallsymbolet er synlig til mønsterdybden er fire millimeter. Når dette forsvinner er det på tide å kjøpe nye vinterdekk, fordi dekket skal ha en mønsterdybde på minst fire millimeter for å gi sikkert vintergrep.