Nokian Hakkapeliitta 8 SUV piggdekk

Dekkegenskaper

Hakka-garanti
Testvinner

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV

Piggdekk

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og kjøpsalternativer.

Dekkegenskaper

Hakka-garanti
Testvinner

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Kjører du ikke SUV? Finn Hakkapeliitta 8 personbil-dimensjonene her.

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV piggdekk har meget godt grep og høy slitestyrke. Dekket har mange forbedringer som gir enda bedre egenskaper tilpasset tøffe nordiske vinterforhold. Det har en patentert, moderne piggteknikk som sikrer godt grep på is og snø.

Eco Stud 8 -konseptet gjør nyheten betydelig mer miljøvennlig med hjelp av den nye ankerpiggen, Eco Stud –piggputen som demper veikontakten samt flensutformingen som reduserer slaget fra piggen mot underlaget. Bremseeffekten er også forbedret med den nye cap & base –konstruksjonen, som gir et solid piggfeste og sørger for jevn slitasje.

Ved å øke antall mønsterblokker er sporene i dekket blitt bedre. Dekket har med andre ord fått flere antall gripekanter som kommer i kontakt med is og snø er økt. Samtidig er nyhetens slitestyrke forbedret, hvilket sikrer enda flere sikre kilometere med kjøring.

Månedens Deal - kampanjepris på AC-service og AC-rens!

Hver måned tilbyr vi deg ekstra gunstige priser på utvalgte produkter eller tjenester. I hele juni og juli tilbyr vi AC-service til kun 1295,- og AC-rens til kun 795,-!

Til kampanjen! ×