Nokian Hakkapeliitta 9 SUV piggdekk

Dekkegenskaper

Hakka-garanti
Testvinner

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Nokian Hakkapeliitta 9 SUV

Piggdekk

Nokian Hakkapeliitta 9 SUV piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og kjøpsalternativer.

Dekkegenskaper

Hakka-garanti
Testvinner

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 850kg (102)

De nye dekkene Nokian Hakkapeliitta 9 SUV har en unik, patentert teknologi med to forskjellige pigger gir maksimalt grep for sjåfører som verdsetter sikkerhet. Dekket er optimalisert for krevende SUV-bruk og har sidevegger forsterket med aramidfibre. Disse fibrene, som også brukes i skuddsikre vester, gir dekket ekstra slitestyrke.

Hjertet av de nye dekkene er det unike grepet med to piggtyper fra Nokian Tyres. Dette oppnås når to ulike typer pigger jobber sammen med naturlig effektivitet. Den unike teknologien er den eneste av sitt slag i verden.

Ved bremsing eller akselerasjon sørger piggene på dekkets midtparti for å maksimere dekkets grep. Piggene på dekkets skulder gir utmerket grep selv i glatte svinger. Piggene holder på veigrepet om du møter på snø eller i.

Stabile og balanserte kjøreegenskaper i all slags vær. Støysvakt og med lav rullemotstand, noe som vil gi lavt drivstofforbruk.

Månedens Deal - kampanjepris på Vianor Oljeskift Pluss

Hver måned tilbyr vi deg ekstra gunstige priser på utvalgte produkter eller tjenester. I hele august tilbyr vi bilservicen Vianor Oljeskift Pluss til kun kr. 1895,-!

Til kampanjen! ×