SUV sommerdekk - GT Radial

Produsent

Bredde

Profil

Felg

Kjøretøytype

Type dekk

Pris er for den minste str.

Tilbud! GT Radial Savero HT Plus Savero HT Plus er designet spesielt for pick ups, lette lastebiler og SUV-er. Det er et allsidig dekk som leverer høy grad av komfort og kontroll under kjøring. Det har en utmerket slitestivhet og stabilitet under vanskelige forhold.
Startpris fra 830kr
Legg til i handlevogn
GT Radial Savero SUV GT Radial Savero SUV er et høyytelses sommerdekk som kombinerer fremragende kjørekomfort med balansert ytelse under våre og tørre forhold. Dekkmønsteret har solide skulderblokker, noe som gir gode bremseegenskaper, treffkraft og svingestabilitet. Med GT Radial Savero SUV får du et kraftfull dekk som kjører trygt i raskt skiftende sommervær. 
Startpris fra 851kr
Legg til i handlevogn
Tilbud! GT Radial Sport Active SUV GT Radial Champiro Sport Active  SUV er et dekk med fantastisk styre-respons og korte bremselengde. Gir godt grep på veien, også i høye hastigheter. Den nye SportActive er spesielt utviklet for bak- og forhjulsdrevne premiumbiler.
Startpris fra 1089kr
Legg til i handlevogn
Tilbud! GT Radial Adventuro A/T GT Radial Adventuro A/T er et dekk som er speiselt utviklet for å brukes både onroad og offroad. Det er et ekstremt robust dekk, som har blokkdesign med dreneringsblader og distinktive 3D-profilkiler. Det har utvidet levetid og forbedrede kjøreegenskaper.
Startpris fra 1111kr
Legg til i handlevogn