Nokian Rotiiva AT SUV sommerdekk

Dekkegenskaper

Bestillingsvare
Aramid Guarantee

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 72dB
Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 1030kg (109)

Nokian Rotiiva AT

Sommerdekk

Nokian Rotiiva AT SUV sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og kjøpsalternativer.

Dekkegenskaper

Bestillingsvare
Aramid Guarantee

EU-dekkmerking

Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 72dB
Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 1030kg (109)

Nokian Rotiiva AT (All Terrain) ruller effektivt både på vanlig vei og i terreng. Det slitesterke spesialdekket gir optimal ytelse uten at kjøresikkerheten og komforten svekkes. Dekket hører hjemme i Nokian Tyres brede produktsortiment for SUV-modeller og andre firehjulsdrevne kjøretøy.

Rotiiva AT gir gode kjøreegenskaper både på asfalt- og grusveier, men ruller uten problemer også i lett terreng. Dekkets robuste konstruksjon, og den skreddersydde gummiblandingen i slitebanen – som gir god beskyttelse mot kuttskader – gir dekket god slitestyrke også på tyngre biler. Dekket finnes i mange dimensjoner, og passer til lette lastebiler, større SUV-modeller og pickup-modeller.

Det nye produktet har et aggressivt mønster og brede, polerte spor som maksimerer grep og kjøreegenskaper på raskt skiftende sommerføre. Takket være det unike mønsteret fester ikke jord seg i sporene, og dekket ruller lett selv på mykt underlag.

  • Stabilt dekk med gode ytelser både på vanlig vei og i terreng
  • Aggressivt mønster gir gode kjøreegenskaper
  • Stabil konstruksjon, slitebanen gir god beskyttelse mot kuttskader

Stabile kjøreegenskaper

Stabilisatorer på dekkets midtribbe gjør dekket stivere, noe som bidrar til stabile kjøreegenskaper og rask styrerespons. Dekket har 3D-lameller som aktivt binder sammen mønsterblokkene ved veikontakt, og gir enda bedre stabilitet. Unødvendige bevegelser i lamellene reduseres, noe som forbedrer kjøreegenskapene ytterligere.

Kjøleribbene på skulderområdet øker slitetyrken, og bidrar til at dekket trives selv på dårlige veier og under raskt skiftende forhold. Lavere varmeutvikling reduserer slitasjen, øker komforten og gir flere mil.

Steinavvisere i bunnen av mønstersporene reduserer risikoen for at steiner med skarpe kanter setter seg fast i sporene. Dette øker dekkets levetid fordi risikoen for skader på stammen reduseres, spesielt ved kjøring på ujevnt underlag.

Skreddersydd design og sikkerhet

Nokian Rotiiva AT har tiltalende design, og det robuste dekket har dekksider som ser ulike ut. Ved montering av dekk kan du velge design: Enten en mer robust design for terrengkjøring, eller mer harmonisk design for vanlige veier. Nokian Tyres patenterte slitasjevarsler på slitebanen øker sikkerhet og komfort.

EU-dekkmerking: T428178

Månedens Deal - kampanjepris på Vianor Oljeskift Pluss

Hver måned tilbyr vi deg ekstra gunstige priser på utvalgte produkter eller tjenester. I hele august tilbyr vi bilservicen Vianor Oljeskift Pluss til kun kr. 1895,-!

Til kampanjen! ×