Radar Renegade A/T-5 sommerdekk

EU-dekkmerking

Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 72dB
Drivstofføkonomi: E
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Lastindeks: 1550kg (123)

Radar Renegade A/T-5

Sommerdekk

Radar Renegade A/T-5 sommerdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og kjøpsalternativer.

EU-dekkmerking

Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 72dB
Drivstofføkonomi: E
Hastighetsklasse: 170km/h (R)
Lastindeks: 1550kg (123)

Radar Renegade A/T5 er et all-terrain dekk designet for bruk på lette lastebiler og SUV-er. Dekket har den innovative Stone Ejector-teknologien, som hindrer steiner fra å sette seg fast og bore seg inn i slitebanen. Et ideelt valg for sjåfører som ønsker et dekk med optimal prestasjon on- og offroad.

Renegade A/T5 er "Three Peak Mountain Snowflake"-sertifisert*, takket være dekkets evne til å prestere under vanskelige snøforhold.

  • Brede midtblokker balanserer vekten av dekket jevn slitasje samtidig som det øker stabiliteten
  • Robust konstruksjon som reduserer risikoen for punktering, samtidig som den øker stabiliteten
  • Detaljert design på mønsteret med detaljer som øker dekket grep på mykt, løst og ujevnt underlag, blant annet med ekstra godt kantgrep. Dette sikrer dekkets bevegelse fremover, selv i gjørmete forhold med dype spor.
  • De store sporene øker dekket evne til å rense seg selv. Dekkmønsteret sprer gjørme og jord slik at det ikke setter seg fast og hindrer kontakt med underlaget. Slik holder dekket sin ideelle trekkraft, gir godt grep og en tryggere kjøreopplevelse

 

*Alpesymbolet "Three Peak Mountain Snowflake", forkortet til 3PMSF, er en dekkstandard regulert gjennom EU-lovgivning (UN/ECE nr. 117). Den inneholder strenge krav til friksjon og ytelse ved kaldt vær.

20 % rabatt på et utvalg bilservice!

Se hele kampanjen her ×