Piggfrie dekk

Nokian Hakkapeliitta R2 SUV

Hakka-garantiAramid Guarantee

Nokian Hakkapeliitta R2 SUV

I accept the Terms of Service

  • Meget godt grep på vinterveier
  • Stabile og sikre kjøreegenskaper
  • Presise kjøreegenskaper uansett forhold

Det piggfrie vinterdekket Nokian Hakkapeliitta R2 SUV gir både meget godt vintergrep og presise kjøreegenskaper. I sum garanterer det stabile kjøreegenskaper uten bekymringer. Nye Hakkapeliitta R2 SUV er utviklet for å fungere også ved tøff bruk og under skiftende forhold uten problemer.

Det nye dekket for SUV-biler har samme innovasjoner og tekniske løsninger som Nokian Hakkapeliitta R2 for personbiler. Nokian Hakkapeliitta R2 SUV er et fullverdig medlem i Nokian Tyres Hakkapeliitta vinterdekkfamilie, og hører hjemme under tøffe nordiske vinterforhold.

Nye Cryo Crystal Concept garanterer optimalt grep

Det Nokian Tyres-utviklede konseptet Cryo Crystal, sammen med en slitebanegummiblanding som er spesielt utviklet for piggfrie vinterdekk, garanterer at Nokian Hakkapeliitta R2 SUV fungerer uten problemer uansett føre.

Gummiblandingen inneholder diamantharde partikler som ligner mangekantete krystaller. De griper effektivt mot underlaget og forbedrer spesielt isgrepet. Piggfrie Nokian Hakkapeliitta R2 SUV kan også bære tunge lass, både på snø- og isdekte veier uten problemer. Dekket er pålitelig også på våte og tørre veier.

Stabile kjøreegenskaper på alle slags føre

Ved utviklingen av Nokian Hakkapeliitta R2 SUV har man tatt hensyn til at SUV-biler er høye og har høye ytelser, noe som gjør det spesielt viktig at bilen har stabile og sikre kjøreegenskaper med godt grep.

Nokian Hakkapeliitta R2 SUV har rette og effektivt skrådde skuldre som gir pålitelig grep ikke minst i svinger. Mønsteret på dette piggfrie dekket er utviklet slik at kjøreegenskapene er sikre og stabile, spesielt på glatt underlag. Dette sikres blant annet ved hjelp av den tettere sikk-sakk lamelleringen med skarpe kanter.

Mønsteret på Nokian Hakkapeliitta R2 SUV med sine kraftige spor og åpne mellomrom mellom mønsterblokkene på skuldrene gjør at snø og slaps ikke pakker seg i mønsteret. De polerte sidesporene leder bort slaps, noe som reduserer risikoen for den farlige slaps- eller vannplaningen.

Stabil og sikker veikontakt

Nokian Hakkapeliitta R2 SUV gir pålitelig snø- og isgrep også ved kraftig akselerasjon eller hard nedbremsing. Mønsterblokkenes kanter på dekkets midtområde forbedrer spesielt snøgrepet. Mellom mønsterblokkene finnes skrådde grepsklør som forbedrer is- og snøgrepet. Vintersikkerheten forbedres også ved hjelp av lamellvekkere som finnes både på skulder- og midtområdet.

Nokian Hakkapeliitta R2 SUV har også patenterte pumpelameller som sikrer jevn veikontakt og leder bort vann mellom dekk og kjørebane.

Stabile kjøreegenskaper og stilig design

Nokian Hakkapeliitta R2 SUV er et meget godt valg for bilførere som nyter ytelsen i sine biler, men som også verdsetter miljø og økonomi.

Det nye mønsteret med sammenhengende midtribbe og de brede, kraftig lamellerte mønsterblokkene gir stabile kjøreegenskaper selv i høyere hastigheter. Det robuste midtområdet gjør at dekkets slites mer balansert, noe som gir ekstra sikkerhet når dekket blir eldre.

Ujevnheter på veien som skaper støt eller vibrasjoner i dekket dempes av dekksidene og belaster ikke felgen.

Miljøvennlige Nokian Hakkapeliitta R2 SUV har en rullemotstand som til og med er lavere enn for vanlige sommerdekk. Den lave rullemotstanden reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet. Den utrolig lave rullemotstanden er muliggjort takket være dekkets helt nye mønster og en helt ny type slitebanegummiblanding.

Slitasjevarsler øker sikkerheten

På slitebanen finnes som vanlig en slitasjevarsler DSI (Driving Safety Indicator) som Nokian Tyres har patentert. Sifrene midt på dekket viser hovedsporenes mønsterdybde i millimeter. Snøkrystallsymbolet er synlig til mønsterdybden er fire millimeter. Når dette forsvinner er det på tide å kjøpe nye vinterdekk.

I det brede sortimentet finnes det 47 produkter, fra 15 til 21 tommer, for både små og større SUV-modeller.

Hakka-garanti
Kundevurderinger

 

Vis alt
15"
16"
17"
18"
19"
20"
21"
16"
Dekkstørrelse: 215/65R16 102R XL
Pris: 1287 kr
Pris (4stk):
5148 kr
Netto pris inklusive montering:
6648 kr
» Bestill tid for service
B
F
72

Egenskaper og målinger

Belastning: 850 kg

Hastighet: 170 km/h

Diameter: 16 "

Synspunkter på dekk: 65

Bredde: 215 mm

17"
Dekkstørrelse: 225/60R17 103R XL
Pris: 2050 kr
Pris (4stk):
8200 kr
Netto pris inklusive montering:
9700 kr
» Bestill tid for service
B
F
72

Egenskaper og målinger

Belastning: 875 kg

Hastighet: 170 km/h

Diameter: 17 "

Synspunkter på dekk: 60

Bredde: 225 mm

Dekkstørrelse: 225/65R17 106R XL
Pris: 2075 kr
Pris (4stk):
8300 kr
Netto pris inklusive montering:
9800 kr
» Bestill tid for service
B
F
72

Egenskaper og målinger

Belastning: 950 kg

Hastighet: 170 km/h

Diameter: 17 "

Synspunkter på dekk: 65

Bredde: 225 mm