Nokian Hakkapeliitta Truck D

Nokian Hakkapeliitta Truck D

I accept the Terms of Service

Nokian Hakkapeliitta Truck D gir et sikkert vintergrep og en ypperlig kjørekomfort for langtransport og lange bussreiser. Det kompletterer Hakkapeliitta-produktfamilien beregnet på yrkessjåfører innen tungtransport fra verdens nordligste dekkfabrikk, ekspert på verdens mest krevende vinterforhold.

Presis kjørefølelse

I Nokian Hakkapeliitta Truck lastebildekk forenes den meste moderne teknologi med enestående innovasjoner på en ypperlig måte. En rekke oppfinnelser som forbedrer sikkerheten og kjørefølelsen løfter Nokian Hakkapeliitta Truck D opp på tetplass i sin klasse.

Mer slitestyrke

I tillegg til den skreddersydde gummiblandingen, skyldes den utmerkede slitestyrken den nøye planlagte fordelingen av mønsterblokkene i det kraftige mønsteret: mønsterrepetisjonen er balansert for å møte ujevnhetene i veioverflaten. Den optimerte mønsterblokkfordelingen og det jevne overflatetrykket sikrer også jevn slitasje. Takket være den dype 3D-lamelleringen varer det utmerkede grepet til Nokian Hakkapeliitta Truck D lenge selv om dekket slites.

Slitasjevarslere gir ekstra sikkerhet

Enkle slitasjevarslere forenkler sikkerheten og overvåkingen av slitasje. Slitasjevarsleren (Driving Safety Indicator, DSI) utviklet og patentert av Nokian Tyres, viser med tall hvor mange millimeter mønsterdybde som er igjen i hovedsporene.

Vis alt
22.5"
22.5"
Dekkstørrelse: 275 70 22.5"
Dekkstørrelse: 295 80 22.5"
Dekkstørrelse: 315 70 22.5"
Dekkstørrelse: 315 80 22.5"