Gode tilbud i februar!

Gjør kupp på vinterdekk, og sikre deg bilservice til en hyggelig pris! 

Se kampanjen her
×
Nokian_Hakkapeliitta_TruckD.jpg

Nokian Hakkapeliitta Truck D

Drivhjulsdekk

Nokian_Hakkapeliitta_TruckD.jpg

Nokian Hakkapeliitta Truck D gir et sikkert vintergrep og en ypperlig kjørekomfort for langtransport og lange bussreiser. Det kompletterer Hakkapeliitta-produktfamilien beregnet på yrkessjåfører innen tungtransport fra verdens nordligste dekkfabrikk, ekspert på verdens mest krevende vinterforhold.

I Nokian Hakkapeliitta Truck lastebildekk forenes den meste moderne teknologi med enestående innovasjoner på en ypperlig måte. En rekke oppfinnelser som forbedrer sikkerheten og kjørefølelsen løfter Nokian Hakkapeliitta Truck D opp på tetplass i sin klasse.

I tillegg til den skreddersydde gummiblandingen, skyldes den utmerkede slitestyrken den nøye planlagte fordelingen av mønsterblokkene i det kraftige mønsteret: mønsterrepetisjonen er balansert for å møte ujevnhetene i veioverflaten. Den optimerte mønsterblokkfordelingen og det jevne overflatetrykket sikrer også jevn slitasje. Takket være den dype 3D-lamelleringen varer det utmerkede grepet til Nokian Hakkapeliitta Truck D lenge selv om dekket slites.

Enkle slitasjevarslere forenkler sikkerheten og overvåkingen av slitasje. Slitasjevarsleren (Driving Safety Indicator, DSI) utviklet og patentert av Nokian Tyres, viser med tall hvor mange millimeter mønsterdybde som er igjen i hovedsporene.

Det nye dekket ruller lett, noe som sparer drivstoff.

Valgbar dekkstørrelser

22.5"
275/70R22.5
295/80R22.5
315/70R22.5
315/80R22.5

Gode tilbud i februar!

Gjør kupp på vinterdekk, og sikre deg bilservice til en hyggelig pris! 

Se kampanjen her ×