Nokian Hakkapeliitta Truck F

Nokian Hakkapeliitta Truck F

I accept the Terms of Service

Nokian Hakkapeliitta Truck F for tilhengere gir deg effektivt grep, god holdbarhet og økonomisk kjøring for ekstreme forhold. Vårt mål om å skape det beste vinterdekket har gitt et dekk med svært presise og stabile kjøreegenskaper.

For varierende forhold

I raskt skiftende, utfordrende og vanskelige vinterforhold, er Nokian Hakkapeliitta Truck F en pålitelig reisepartner for middels og lange avstander. Dette flerbruksdekket er hjemme på brede hovedveier, men takler også lett utfordringene på svingete småveier og avsidesliggende skogsbilveier.

Seiping sikrer maksimalt grep

Spiral Sipe Systemet, utviklet av verdens nordligste dekkprodusent, sikrer unike gripsgenskaper for bruk på tilhengere. Takket være den tette seipingen, spesielt de langsgående seipene, har det nye dekket opp til 15% bedre sidegrep på is og hardpakket snø enn forgjengeren.

Bygd for å vare

Hakkapeliitta Truck F har mønsterspor designet for å forhindre ansamlingen småstein og grus. Sporbunnene og steinfjernerne hindrer at steiner fester seg i dekket, på denne måten forlenges dekkets levetid og gjør den mer egnet for regummiering.

Vis alt
22.5"
22.5"
Dekkstørrelse: 295 80 22.5"
Dekkstørrelse: 315 70 22.5"
Dekkstørrelse: 315 80 22.5"
Dekkstørrelse: 385 55 22.5"
Dekkstørrelse: 385 65 22.5"