Nokian NTR 52

Nokian NTR 52

I accept the Terms of Service

Nokian NTR 52 er laget for middels lange turer innen frakt og busstransport. Dekket er designet for forakselen og oppfyller de nye EURO 6-forskriftenes krav til bæreevne. Dekket har en høyere belastningsklasse enn sin forgjenger Nokian NTR 32. Nokian NTR 52 er M+S-merket og passer utmerket til helårsbruk.

HØY SLITASJESTYRKE

Nokian Heavy Tyres har utviklet en helt ny type dekkmønster i sikksakk. Det nye dekkmønsteret er designbeskyttet i Europa. Når Nokian NTR 52 slites, blir sikksakk-mønsteret tettere, og dette øker ribbenes sideveisstøtte og gir samtidig bedre kjørestabilitet. De nye sporene reduserer også problemet med at sein setter seg fast i dekket. Disse egenskapene gjør at dekkene også er pålitelige når de er slitt, forteller produktsjef for Nokian lastebildekk, Teppo Siltanen

TAKLER VANSKELIGE KJØREFORHOLD

Nokians dekk for lastebiler og busser utvikles for krevende yrkesbruk og varierende forhold for å gjøre det mulig å kjøre sikkert under alle slags vær- og veiforhold. På våre egne testsenter i Ivalo og Nokia tester vi de mest ekstreme kjøreforholdene i alle årstider.

SUVERENE KJØREEGENSKAPER

Takket være dekkets nye konstruksjon og gummiblanding oppnår man suverene kjøreegenskaper og et godt veigrep under forholdene på hovedveiene. Nokian NTR 52 er laget for Mellom-Europa, Russland og Norden.

Vis alt
22.5"
22.5"
Dekkstørrelse: 295 80 22.5"
Dekkstørrelse: 315 70 22.5"
Dekkstørrelse: 315 80 22.5"