Nokian NTR 74 S

Nokian NTR 74 S

I accept the Terms of Service

Nokian NTR 74S sikrer stabil kjøring under alle værforhold året rundt. Dekket, som er utviklet for hovedveier, er primært beregnet på tilhengere, men egner seg også som framdekk. Passer utmerket under kjøring i Norden, Mellom-Europa og Russland.

ROBUST DEKKMØNSTER

Nokian NTR 74S har et robust dekkmønster med fire hovedspor med sikksakk formede riller. Det nye mønsteret sikrer jevn slitasje og dekket fungerer dermed meget godt når det er slitt. Dekkets solide skuldre øker slitestyrken under krevende bruksforhold som tærer på dekket. I tillegg fjerner de sikksakk rillene i hovedsporene effektivt stein, hvilket reduserer faren for punktering.

Pålitelig kjøring - hele året

Nokian NTR 74S gir pålitelig kjøring året rundt. Som et symbol på grepet på vinterføre har dekket i tillegg til M+S-merkingen også den offisielle 3PMSF-merkingen, dvs. snøkrystallsymbolet. Dekk som har fått snøkrystallsymbolet er testet og beregnet på krevende snøforhold, og Nokian NTR 74S beholder grepet selv i dyp snø.

Lav rullemotstand

Nokian NTR 74S er også et økonomisk valg. Dekket har lav rullemotstand, hvilket reduserer drivstofforbruket. Takket være den førsteklasses gummiblandingen gir dekket utmerket kjørelengde selv under krevende kjøreforhold. I tillegg egner dekket seg svært godt for regummiering, hvilket øker anvendeligheten til dekkstammen og reduserer totalkostnadene

Vis alt
22.5"
22.5"
Dekkstørrelse: 385 55 22.5"
Dekkstørrelse: 385 65 22.5"