Kjøp vinterdekk til varebil

Vinterdekk til varebil

Kjøp vinterdekk til varebil
Ingen produkter

Vinterdekk for varebiler og lette lastebiler

Vårt dekksortiment inkluderer et bredt utvalg av piggdekk og piggfrie vinterdekk for varebiler og lette lastebiler. Det stilles høye krav til vinterdekk for varebiler og lette lastebiler da dekket ikke bare skal gi et sikkert grep i varierende værforhold; dekket skal også utvikles til å tåle tung belastning og gi mange mil. Dette er spesielt viktig hvis kjøretøyet brukes i arbeid, der eventuell nedetid kan være svært kostbar. Uansett om du bruker kjøretøyet ditt til yrkestrafikk eller til privat kjøring, har vi vinterdekk som passer dine behov. Velkommen til et av våre serviceverksteder så hjelper vi deg å finne sikre vinterdekk som passer din kjørestil og behov.

Vinterdekk med lav rullemotstand gir lavere drivstoffkostnader og er bra for miljøet

Dog generelt for alle kjøretøy, er drivstoffkostnadene til varebiler spesielt viktige dersom du driver en bedrift der disse direkte påvirker lønnsomheten din. Derfor er det viktig å være oppmerksom på rullemotstanden når du velger vinterdekk til din varebil eller lette lastebil. Det er også en av grunnene til at billige vinterdekk, som ikke alltid gir lav rullemotstand, kan bli overraskende dyre når man skal vurdere kostnadene over hele dekkets levetid. Når du er på utkikk etter slitesterke vinterdekk til din varebil med lav rullemotstand anbefaler vi det piggfrie vinterdekket Nokian Hakkapeliitta CR3, som kombinerer lav rullemotstand med godt vintergrep. Kjører du mest på isete veier og ønsker utmerket grep, kan piggdekket Nokian Hakkapeliitta C3 være akkurat det riktige vinterdekket for varebilen din, da dette piggdekket kombinerer sikkerhet, holdbarhet og utmerket grep med moderne vinterdekkteknologi. Les mer om Nokian Hakkapeliitta vinterdekk for varebiler og lette lastebiler her>>.

Et trygt valg av vinterdekk for varebiler og lette lastebiler

Både Nokian Hakkapeliitta C3 og Nokian Hakkapeliitta CR3 bruker Aramid Sidewall-teknologi, som beskytter dekket mot ytre støt og kutt som lett oppstår når man kjører ned i en grop i veien, eller langs en kantstein som skraper på dekksiden. Alle Nokian Hakkapeliitta vinterdekk kommer med Hakka Garanti inkludert 1 års gratis veihjelp, som erstatter ditt skadede dekk hvis det ikke lar seg reparere. Les mer om Hakka Garanti her>>.

Dekkservice for din varebil eller lett lastebil

Velkommen til et av våre serviceverksteder når du har behov for dekkservice. Vi hjelper deg med å finne riktige dekk til din kjørestil og dine behov, og tilbyr en profesjonell service når det kommer til montering, balansering, dekkskift og dekkhotell. Vi sjekker også statusen på dekkene dine slik at du kan unngå kostbar nedetid. Benytter du også vårt dekkhotell vil du motta et forslag til tidspunkt for dekkskift på SMS når det er på tide å skifte dekk. Les mer om vårt dekkhotell her>>.