Nokian Tyres Hakkapeliitta 8 piggdekk

Dekkegenskaper

Siste sjanse!
Hakka Garanti

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 530kg (86)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 8

Piggdekk

Nokian Tyres Hakkapeliitta 8 piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Siste sjanse!
Hakka Garanti

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 530kg (86)

Kjører du SUV? Finn Hakkapeliitta 8 SUV-dimensjonene her.

Piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 8 er utviklet for å fungere utmerket nettopp under varierende forhold i nord, hvilket synes og føles i vintersjåførens daglige kjøring.

Takket være nye oppfinnelser byr piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 8 på en helt nye kjøreopplevelse på vinterveiene. Dekkets overlegenhet synes for eksempel i grepet under bremsing og akselerasjon, i slitestyrken og i den utmerkede kjørekomforten.   

Eco Stud 8-konseptet gjør dekket betydelig mer miljøvennlig ved hjelp av den nye ankerpiggen, Eco Stud–piggputen som demper veikontakten, samt flensutformingen som reduserer slaget fra piggen mot underlaget. Bremseeffekten er også forbedret med den nye cap & base-konstruksjonen, som gir et solid piggfeste og sørger for jevn slitasje.

Ved å øke antall mønsterblokker er sporene i dekket blitt bedre. Dekket har med andre ord fått flere antall gripekanter som kommer i kontakt med is og snø er økt. Samtidig er nyhetens slitestyrke forbedret, hvilket sikrer enda flere sikre kilometere med kjøring.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>