Piggdekk - GT Radial

Produsent

Bredde

Profil

Felg

Kjøretøytype

Type dekk

Pris er for den minste str.

Regler og råd om dekk

Piggdekk er et trygt valg for varierende værforhold

På grunn av vinterens varierende værforhold er det svært viktig at dekkene gir et bra grep. Kjøringen foregår trygt både på isete og nedsnødde veier når bilen har riktig type vinterdekk. Piggdekk er det mest pålitelige og trygge valget for varierende værforhold fordi de beholder grepet både på nedsnødde og isete veier. På isete veier biter piggene seg fast på det glatte underlaget og gir bilen de beste mulige styreegenskapene og den korteste mulige bremselengden til tross for vanskelige forhold.

Kontroller hvordan piggdekkene dine ser ut

Før vinteren er det en god idé å sjekke hvordan piggdekkene ser ut. Kontroller at dekkene har igjen tilstrekkelig med pigger og at de sitter godt fast. Piggdekk uten pigger er farlige og gir langt fra like gode kjøreegenskaper som piggfrie vinterdekk. Pigger som beveger seg eller bøyer seg, er en sikkerhetsrisiko ettersom de reduserer veigrepet betydelig.

Vianors dekktjenester

Riktig oppbevaring forlenger dekkenes levetid betydelig. På Vianors dekkhotell oppbevares dekkene dine under de riktige forholdene, beskyttet mot lys, fukt og høy varme. Når dekkene dine oppbevares på Vianors dekkhotell, kontrollerer fagfolkene våre automatisk tilstanden på dekkene dine og kontakter deg når det er på tide å kjøpe nye vinterdekk. Medarbeiderne våre hjelper deg når du skal velge vinterdekk som passer best til dine behov, og monterer deretter dekkene. Vianor kan også balansere dekkene og reparerer et skadet dekk.

Stor dekkjede, bredt utvalg av vinterdekk

I Vianors dekkutvalg finnes vinterdekk fra Nordman, Bridgestone, GT-Radial og Nokian til personbiler, lette lastebiler og jeeper til bykjøring. Det finnes mer enn 70 Vianor-anlegg over hele Sverige, fra nord til sør, noe som betyr at du alltid har et Vianor-dekkverksted i nærheten når det blir aktuelt å kjøpe nye vinterdekk. Det er til og med enkelt å kjøpe nye vinterdekk i Vianors nettbutikk. Her kan du lese mer om Vianors dekkutvalg og velge vinterdekk og servicetjeneste for dine behov.