Nokian Hakkapeliitta 8 piggdekk

Dekkegenskaper

Testvinner
Hakka-garanti

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 530kg (86)

Nokian Hakkapeliitta 8

Piggdekk

Nokian Hakkapeliitta 8 piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og kjøpsalternativer.

Dekkegenskaper

Testvinner
Hakka-garanti

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 530kg (86)

Kjører du SUV? Finn Hakkapeliitta 8 SUV-dimensjonene her.

Piggdekket Nokian Hakkapeliitta 8 er utviklet for å fungere utmerket nettopp under varierende forhold i nord, hvilket synes og føles i vintersjåførens daglige kjøring.

Takket være nye oppfinnelser byr piggdekket Nokian Hakkapeliitta 8 på en helt nye kjøreopplevelse på vinterveiene. Dekkets overlegenhet synes for eksempel i grepet under bremsing og akselerasjon, i slitestyrken og i den utmerkede kjørekomforten.   

Eco Stud 8 -konseptet gjør nyheten betydelig mer miljøvennlig med hjelp av den nye ankerpiggen, Eco Stud –piggputen som demper veikontakten samt flensutformingen som reduserer slaget fra piggen mot underlaget. Bremseeffekten er også forbedret med den nye cap & base –konstruksjonen, som gir et solid piggfeste og sørger for jevn slitasjeVed å øke antall mønsterblokker er sporene i dekket blitt bedre. Dekket har med andre ord fått flere antall gripekanter som kommer i kontakt med is og snø er økt. Samtidig er nyhetens slitestyrke forbedret, hvilket sikrer enda flere sikre kilometere med kjøring.

Månedens Deal - kampanjepris på AC-service og AC-rens!

Hver måned tilbyr vi deg ekstra gunstige priser på utvalgte produkter eller tjenester. I hele juni og juli tilbyr vi AC-service til kun 1295,- og AC-rens til kun 795,-!

Til kampanjen! ×