Sommerdekk

Nokian Hakka Black

Hakka-garanti

Nokian Hakka Black

I accept the Terms of Service

  • Fullstendig sikker kjøreopplevelse også under ekstreme forhold
  • Utrolige våtgrepsegenskaper
  • Sikkerhet uavhengig av kjøreforholdene

Sommerdekket Nokian Hakka Black er utviklet spesielt for krevende bruk og kjøring i høye hastigheter. Denne sporty dekknyheten reagerer umiddelbart på alle rattbevegelser, hvilket muliggjør trygge kjøreturer også når du beveger deg på yttergrensen. Til hjelp har denne spesialisten på utfordrende forhold blant annet et dekkmønster utviklet spesielt for høye hastigheter, en konstruksjon med flere lag som utnytter nanoteknologien og en helt unik slitebaneblanding.

Nokian Hakka Black gir en stabil og sikker kjøreopplevelse også under ekstreme forhold

Den nye slitebaneblandingen Nordic Intelligent UHP Silica i Nokian Hakka Black er utviklet spesielt for krevende bruk og høye hastigheter. Den nye gummiblandingen fungerer optimalt i den nordiske sommeren og viker ikke selv for svært store variasjoner i temperaturen. Våtgrepet til gummiblandingen er utmerket uavhengig av om du støter på regn en kjølig morgen tidlig på våren eller stekende varme en ettermiddag midt på sommeren. Med Hakka Black er kjørefølelsen forutsigbar og stabil uansett forhold.

Også mønsteret på dekknyheten er utivklet slik at det optimerer manøvrerbarheten til dekket og følingen med underlaget under alle forhold. Som på tidligere dekk i Hakka-familien er også mønsteret på Nokian Hakka Black en asymmetrisk inside-outsidemodell. Mønsterblokkene bindes sammen av brede ribber, som gjør dekket stabilt og reduserer bevegelsen til mønsterblokkene under berøringen med veibanen.

Nokian Hakka Black lanserer også oppfinnelsen Hydro Grooves, som lagrer vann mellom veibanen og dekket og leder vannet inn i de dype skråsporene som dominerer de langsgående ribbene på det indre skulderpartiet. Hydro Grooves sammen med nedløpssporene formet i de tverrgående hovedsporene forebygger effektivt vannplaning og sikrer at den stabile kjørefølelsen bevares også i regnvær.

Nokian Hakka Black gir sikker kjørekomfort også på dårligere veistrekninger

Avhengig av kjøreforholdene byr Nokian Hakka Black i tillegg til en sikker og stabil kjøreopplevelse også på en kjørekomfort og en slitestyrke som aldri tidligere har forekommet. Kjørekomforten til dekknyheten økes spesielt med den nye oppfinnelsen Silent Groove Design, som demper støyen inne i kjøretøyet og forbikjøringsstøyen.

Nokian Hakka Black viker heller ikke for dårlige veistrekninger, men ruller pålitelig uansett type vei. Den sikre framdriften også på dårligere veistrekninger sikres av en dobbel stammekonstruksjon som er kombinert med en stålradialpakke laget av svært sterk stålwire. Felgbeskyttelsen gir økt sikkerhet.

Den nye mønsterdybdemåleren gir ekstra sikkerhet

I slitebanen på Nokian Hakka Black finnes mønsterdybdemåleren (DSI Driving Safety Indicator) kjent fra tidligere Nokian-produkter, og som nå er blitt enda mer brukervennlig.  Både dråpesymbolet som forteller om vannplaningsrisikoen og tallene som indikerer mønsterdybden er nå plassert slik at de skal fange blikket til en forbruker som studerer dekkene sine.

Mønsterdybdemåleren forteller med tall hvor mange millimeter med slitebane som fortsatt finnes igjen på dekket og dråpesymbolet i forbindelse med denne på sin side forteller om vannplaningsrisikoen. Dråpesymbolet forsvinner ut av syne når mønsterdybden er fire millimeter og minner om økt vannplaningsrisiko og behov for å skaffe nye dekk.

Vis alt
16"
17"
18"
19"
20"
17"
Dekkstørrelse: 235/45R17 97Y XL
Pris: 1732 kr
Pris (4stk):
6928 kr
Netto pris inklusive montering:
8168 kr
» Bestill tid for service
C
A
72

Egenskaper og målinger

Belastning: 730 kg

Hastighet: 300 km/h

Diameter: 17 "

Synspunkter på dekk: 45

Bredde: 235 mm

Dekkstørrelse: 235/55R17 103Y XL
Pris: 2249 kr
Pris (4stk):
8996 kr
Netto pris inklusive montering:
10236 kr
» Bestill tid for service
C
A
72

Egenskaper og målinger

Belastning: 875 kg

Hastighet: 300 km/h

Diameter: 17 "

Synspunkter på dekk: 55

Bredde: 235 mm