Sommerdekk

Nokian Hakka Green

Nokian Hakka Green

I accept the Terms of Service

  • Overlegen miljøvennlighet
  • Meget sikkert på våte veier
  • God slitestyrke

Miljøvennlighet og sikkerhet for nordiske veier

Nokian Hakka Green er utviklet for raskt skiftende nordiske sommerforhold. Den miljøvennlige slitebanegummiblandingen Hakka Green Silica er en fin kombinasjon av sikkerhet og miljøvennlighet.

Silica slitebanegummiblanding er utviklet for nordiske forhold, og forener på en unik måte miljøvennlighet og sikkerhet. Gummiblandingen inneholder furuolje, noe som forbedrer rullemotstand og slitestyrke for Hakka Green. Det slitesterke og robuste dekket mestrer også meget godt de mekaniske påkjenningene dårlige veier skaper.

Stillegående og komfortabelt

Nokian Hakka Green har såkalt Silent Groove Design, noe som innebærer at det på sidene av de langsgående ribbene finnes små halvrunde hull som ligner overflaten på en golfball. Deres oppgave er å kjøle ned dekket og redusere luftmotstanden, noe som reduserer bilens drivstofforbruk.

Designen av sidene på de langsgående ribbene reduserer dekklyden både inne i bilen og utenfor. Dessuten reduserer den robuste stammekonstruksjonen og de gjennomtenkte materialvalgene støt og vibrasjoner effektivt, noe som bidrar ytterligere til stille gange og komfort.

Sikker kjøring også i regn

Nokian Hakka Green ruller sikkert også når regnet overrasker.  Polerte hovedspor sørger for at vannet ledes effektivt bort mellom dekk og vei. Hovedsporenes åpne design øker volumet deres og reduserer risikoen for vannplaning. På dekkets indre og ytre skuldre finnes såkalte venturispor som forbedrer beskyttelsen mot vannplaning ytterligere.

I tillegg til Nokian Tyres velkjente slitasjevarsler DSI (Driving Safety Indicator) har Hakka Green en vannplaningsvarsler. Vanndråpesymbolet som finnes på dekkmønsteret forsvinner når mønsterdybden er nede på fire millimeter, og minner om at risikoen for vannplaning øker.

For små og mellomstore familiebiler

Nokian Hakka Green passer til små og mellomstore personbiler, og dekket finnes i 24 ulike dimensjoner i hastighetsklassene T, H og V. Som alle andre Hakka-produkter omfattes også Nokian Hakka Green av Nokian Tyrs unike Hakka-garanti.

 

Vis alt
13"
14"
15"
16"
13"
Dekkstørrelse: 175/70R13 82T 
Pris: 644 kr
Pris (4stk):
2576 kr
Netto pris inklusive montering:
3476 kr
» Bestill tid for service

Egenskaper og målinger

Belastning: 475 kg

Hastighet: 190 km/h

Diameter: 13 "

Synspunkter på dekk: 70

Bredde: 175 mm