Kjøp vinterdekk

Vinterdekk

Kjøp vinterdekk

Viser 5 dekk

GT Radial Winterpro 2 piggfrie dekk
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 69dB
Drivstofføkonomi: F

Winterpro 2

Tilbud!
GT Radial Radial Winterpro 2 er utviklet for å møte behovene til sjåfører som er avhengig av gode kjøreegenskaper og presisjon gjennom vinterens mange værskifter og underlag. GT Radial har laget vinterdekk med symmetrisk mønster og slitebane for å gi super kontroll under vanskelige føreforhold.
Startpris fra 570 kr/stk

Champiro Ice Pro

GT Radial Champiro Ice Pro er et piggdekk med et innovativt dekkmønster, utviklet for de mest krevende vinterforhold. Snø og slaps dreneres effektivt bort og sikrer maksimalt grep. Dekket har en silica gummiblanding som sørger for gode egenskaper, også på is og vått underlag.
Startpris fra 644 kr/stk

IcePro 3

Tilbud!
GT Radial IcePro 3 er et nytt vinterdekk designet i Europa for krevende snøforhold. Med sin bredrullede retningsbestemte slitebane gir IcePro 3 et godt grep i slaps, snø og is.
Startpris fra 775 kr/stk
GT Radial Champiro Winterpro HP piggfrie dekk
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 72dB
Drivstofføkonomi: C

Champiro Winterpro HP

GT Radial Champiro WinterPro er et piggfritt dekk konstruert for nordiske vinterforhold, utviklet for å gi din sportsbil et godt veigrep - uansett værforhold. Dekkets gummiblanding og mønster gir meget godt grep og bremsegenskaper under alle vinterforhold. Ny gummiblanding med silica gir også meget gode egenskaper på is og våt asfalt.
Startpris fra 1533 kr/stk

20 % rabatt på et utvalg bilservice!

Se hele kampanjen her ×