Nokian Tyres Nordman 7 SUV piggdekk

Dekkegenskaper

Siste sjanse!

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 800kg (100)

Nordman Nordman 7 SUV

Piggdekk

Nokian Tyres Nordman 7 SUV piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Siste sjanse!

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 800kg (100)

Nokian Tyres Nordman 7 SUV er pålitelig under varierende og krevende nordiske forhold. Mønsteret og strukturen er hentet fra Nokian Hakkapeliitta 7, og gir godt grep og stabil kjøring. Nordman 7 SUV er en kompromissløs kombinasjon av vintergrep og slitestyrke.

Dekket har en fast struktur som gjør det i stand til å takle selv de mest utfordrende kjøreforhold på vinteren. Kombinasjonen av overlegen slitestyrke og rask styrerespons gjør dekket perfekt for SUV-sjåfører som trenger ekstra godt feste. Nokian Tyres Nordman 7 er bygget på de tekniske løsningen fra Nokian Hakkapeliitta-familien.

Dekkets brede og solide ankerpigger gir godt side- og lengdegrep på glatt underlag. Under bremsing sørger Bear Claw-teknologien for at mønsterklossene spenner seg ekstra, slik at piggene holder seg rett mot underlaget. Denne teknologien brukes allerede på Hakkapeliitta-dekkene, Eco Stud systemet gir en fleksibel og trygg kjøreopplevelse gjennom å dempe kontakten mellom piggene og underlaget. Dekket bruker også Air Claw-teknologien, som reduserer dekkstøy og veislitasje uten at det går på bekostning av grepet.