Nokian Tyres Nordman 8 SUV piggdekk

Dekkegenskaper

Eco Stud 8
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Nordman Nordman 8 SUV

Piggdekk

Nokian Tyres Nordman 8 SUV piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Eco Stud 8
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 850kg (102)

Balansert vintergrep

Nordman 8 SUV er designet for store SUV'er. Dekket stopper og ruller pålitelig under alle vinterforhold, enten du kjører på is, snø eller slaps. Det gode vintergrepet og den presise kontakten med alle typer overflater, er garantert av Nokian Tyres' Eco Stud 8-konsept, som nå har blitt skreddersydd til bruk på tunge SUV’er.

• Stabilt og stødig grep

• Enkelt og forutsigbar kjørefølelse

• God slitestyrke under kjøring på bar vei

Trygg vinterkjøring for allsidig SUV-bruk

Det balanserte grepet sideveis og i lengderetningen gir SUV-føreren tid til å reagere dersom bilen begynner å skli. Kjørefølelsen føles kontrollert selv i utfordrende situasjoner, noe som gjør at føreren kan stole fullt og helt på dekket selv under uforutsette forhold.

Eco Stud 8-konseptet. Bedre grep på vinterføre, kjørekomfort og slitestyrke.

Miljøvennlige, mangekantede og brede ankerpigger, med et flensdesign som reduserer piggens bevegelse. Har i tillegg en Eco Stud-pute som forbedrer piggenes egenskaper og gjør anslaget mot veien mykere. 

Bremsekraftforsterkere. Bedre grep ved bremsing.

Bremsekraftforsterkerne på bakdelen av mønsterblokkene forbedrer grepet på snø. Det taggede mønsteret på bremsekraftforsterkerne øker overflatekontakt og forbedrer trekkraften, spesielt på snø. 

Diagonale 3D-seiper. Raskere respons på rattbevegelser.

De diagonale 3D-seipene i midtområdet gjør mønsteret stabilt. Det gjør at dekket reagerer raskt på rattbevegelser, og gir en sikker og presis håndtering.

Selvlåsende 3D-seiper. Økt presisjon.

De selvlåsende 3D-seipene på utsiden av skulderen låser mønsterblokkene sammen ved veikontakt, og forbedrer dermed handling egenskapene i svinger og under unnvikende manøvrer.

Stivhetssone. Bedre stabilitet og presisjon.

Stivhetssonen ligger mellom mønsterblokkene i skulderområdet og sørger for at dekkskulderen forblir stiv. Stivhetssonen forbedrer presisjonen spesielt på tørre veier.