Traktor industridekk

Nokian

Hakkapeliitta TRI

Nokian Hakkapeliitta TRI er det første vinterdekket for traktorer og gir deg maksimalt grep. Med helt ny gummiblanding, dekkmønster og kontaktprofil er dekket designet for én hensikt: å gi deg all den gripeevnen, kontrollen og effektiviteten du trenger for krevende vinterarbeid.
Nokian

MPT Agile 2

I kritiske rednings- og forsvarsapplikasjoner må du høy mobilitet for å ta raske avgjørelser. Nokian MPT Agile 2 er et off-road dekk utviklet i samarbeid med de finske forsvarsstyrken for skiftende nordiske forhold.
Nokian

MPT Agile TL

Designet for terreng-lastebiler og militære kjøretøy, Nokian MPT Agile er et effektivt og sikkert valg for bruk både på og utenfor veien. Det smidige dekket svekkes ikke i et mykere terreng eller på skarpt og steinete underlag. Den robuste dekkstammen med flere lag garanterer en stabil og slitesterk tur.
Nokian

TRI 2 Steel

Slitestyrke og stabilitet for gaffelstablere og traktorgravere
Nokian

TRI 2 TL

Utviklet for traktorer som benyttes i servicearbeid innenfor entreprenørvirksomhet, veivedlikehold, snøbrøyting, transport, og annet krevende arbeid på slitende og rivende underlag. Dekket fungerer også utmerket innenfor mange av gårdsbrukets mangfoldige oppgaver.
Nokian

TRI Backhoe TL

Stabilt dekk med spesialkonstruksjon for traktorgravere
Nokian

TRI Steel TL

Spesialdekk med beskyttelse mot stikkskader for bruk i avfalls- og gjenvinningsanlegg foruten i industrien.
Firestone

Duraforce Utility

Til industribruk, for eksempel gravelastere, hjullastere med små hjul og teleskoplastere
Maxam

MS910R MPT

Allsidig mønster. Stålradial konstruksjon for lang levetid, grep og komfort.