Dezent RE felger

Dezent RE

Lettmetallfelger

Dezent RE felger

Velg en felgstørrelse for å se priser og kjøpsalternativer. OBS: leveringstid på felger kan variere - vi kontakter deg dersom vi trenger mer enn 5 dager på oss.

Dezent felger har stilig design som passer til helheten. Felgene har høy kvalitet og moderne og stilig design. Dezent er en lettstelt felg som har fine detaljer og skiller seg ut i mengden. 

Dezent RE finnes i flere dimensjoner fra 13 til 19 tommer for personbiler som har hjul med fire eller fem bolter, og i sortimentet finnes mange versjoner som ikke behøver noen tilpasningsring. Passer blant annet til: Audi, BMW*, Chevrolet, Ford, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Toyota, Volvo, Volkswagen. På bilmodeller merket med * kan også bilens opprinnelige sentermerke brukes.

Dezent RE-felgen finnes også med ECE-merking. Dette innebærer at felgens tekniske mål (høyde, bredde, dybde og innfresing) er 100% identiske med bilens originalfelg. Bare felgenes utseende er forskjellig.

Dezent RE-felgen har tre års garanti på overflatebehandlingen, sommer som vinter.

Dezent RE er en TÜV-godkjent felg. TÜV-godkjente felger produseres under streng kvalitetskontroll, noe som gjør felgene til et slitesterkt og sikkert valg.