20% rabatt på alle Nokian Nordman dekk

20% rabatt på alle Nokian Nordman dekk

Gjør et kjempekupp nå under Vianor Week på nye vinterdekk og sommerdekk fra Nokian Nordman!

Nokians Nordman-serie er for de litt mer prisbeviste, men som alikevel ønsker gode dekk.
Nokian Nordmans dekk er utviklet for nordiske forhold og tar høyde for store temperaturforskjeller, våte veibaner og ujevne underlag.

Dekk

Nordman 8

Eco Stud 8Nyhet!Tilbud!
Nokian Nordman 8 piggdekk er et balansert og trygt dekk på både is og snø. Kjørefølelsen er presis og behagelig, enten du kjører på glatte veier eller i varmere vintervær. Piggkonseptet Eco Stud 8 gir sikkert grep på vinterens skiftende føre.
931 kr/stk Startpris fra 749 kr/stk

Nordman 8 SUV

Eco Stud 8Nyhet!Tilbud!
Nokian Nordman 8 SUV er designet for store SUV'er, og dekket ruller og stopper pålitelig under alle vinterforhold - enten du kjører på is, snø eller slaps. Nokian Eco Stud 8-konseptet, som nå har blitt skreddersydd til bruk på tunge SUV’er, sikrer det gode vintergrepet og den presise kontakten med alle typer overflater.
1363 kr/stk Startpris fra 1095 kr/stk

Nordman 7

Siste sjanse!Tilbud!
Pålitelige og slitesterke piggdekkene Nokian Nordman 7 og Nokian Nordman 7 SUV har en unik pigg-teknologi som gjør vinterkjøringen trygg og komfortabel. Nokian Nordman-dekkene er grundig testet noe som gjør de til et trygt valg for varierte nordiske forhold med tanke på både sikkerhet og økonomi.
623 kr/stk Startpris fra 502 kr/stk

Nordman 7 SUV

Siste sjanse!Tilbud!
Nokian Nordman 7 SUV har en unik pigg-teknologi som gjør vinterkjøringen trygg og komfortabel. Kombinasjonen av overlegen slitestyrke og rask styrerespons gjør dekket perfekt for SUV-sjåfører som trenger ekstra godt feste.
1113 kr/stk Startpris fra 895 kr/stk

Nordman RS2

Tilbud!
Nokian Nordman RS2 gir sikre kjøreegenskaper på all slags føre. Nokian Nordman RS2 piggfritt dekk garanterer slitesterk, pålitelig og trygg kjøring i den nordlige vinteren. Pumpelamellene er en nyskapning fra Nokian Hakkapeliitta dekk som gir ekstra grep på våt is.
770 kr/stk Startpris fra 620 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): B 71dB

Nordman RS2 SUV

Tilbud!
Nokian Nordman RS2 SUV er piggfritt vinterdekk for nordiske vinterforhold, med pålitelig og balansert grep på alle kjøreforhold. Nokian Nordman RS2 SUV ruller balansert, komfortabelt og dekkets mønster og gummiblandingsinnovasjoner er testet under tøffe forhold.
1314 kr/stk Startpris fra 1055 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): B 72dB

Nordman C

Tilbud!
Nokian Nordman C er utviklet for varebiler som kjører i varierende vintervær. Nokian Tyres's Air Claw teknologi gir et sikkert vintergrep og god veikontakt. Stabile og presise egenskaper gir godt grep på isete, snødekte veier.
1208 kr/stk Startpris fra 970 kr/stk

Nordman S2 SUV

Nyhet!Tilbud!
Sommerdekket Nokian Nordman S2 SUV for små og mellomstore SUV-er gir stabil og holdbar ytelse. Denne 2021-nyheten er behaglig og balansert for både bykjøring og landeveier.
1319 kr/stk Startpris fra 1059 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 71dB

Nordman SZ2

Nyhet!Tilbud!
Nyhet 2021! Nokian Nordman SZ2 er et sommerdekk som gir en presis og sikker kjørefølelse for store og sportslige biler. Dekket gir nøyaktig respons fra underlaget og enkel manøvrering selv i utfordrende situasjoner.
1240 kr/stk Startpris fra 996 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 72dB

Nordman S SUV

Tilbud!
Nokian Nordman S SUV er et slitesterkt og komfortabelt valg for eldre og mindre SUVer. Et godt valg til variert kjøring.
1273 kr/stk Startpris fra 1022 kr/stk

Nordman SC

Tilbud!
Nokian Nordman SC er sommerdekk for varebiler som gir holdbarhet, stabilitet og kjørekomfort. Dekkets slitebane slites jevnt og gir forbedret kjørelengde.
1129 kr/stk Startpris fra 907 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 70dB

Nordman SX2

Tilbud!
Sommerdekk for mindre og økonomiske familiebiler som gir svært god sikkerhet under varierte, nordiske værforhold. Dette Nokian Nordman SX2 sommerdekket gir en trygg og stabil kjørefølelse under alle vær og forhold.
600 kr/stk Startpris fra 484 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: C
Dekkstøy (dB): B 68dB