Månedens Deal - gratis batteritest og 20% rabatt på bilbatteri

Månedens Deal: Gratis batteri test + 20% rabatt på bilbatterier

Velkommen til Månedens Deal hos Vianor! Hver måned gir vi deg et spesialtilbud på våre produkter og tjenester.
Det kan f. eks. være en ekstra god pris på våre prisbelønte dekk, felger fra vårt omfattende sortiment, servicetjenester, bilrekvisita eller dekkhotell. 

I hele januar tilbyr vi GRATIS test av ditt bilbatteri og vi gir deg -20% på bilbatterier dersom du må bytte ut ditt gamle.

Kjør trygt i vinter - test bilbatteriet ditt hos oss!


Unngå startvansker i vinter!

Vinteren gir bilbatteriet ditt ekstra utfordringer. Hyppige kaldstarter og mer bruk av varmevifte og setevarmere, i kombinasjon med mye småkjøring som gjør at batteriet ikke rekker å lade tilstrekkelig, er årsaker til at mange opplever startvansker om vinteren. Nye biler har mer ekstrautstyr som bidrar til større strømbehov.

Vi anbefaler deg derfor å ta en batteritest hos oss. Vi sjekker om batteriet kun må lades opp, om det tar til seg lading skikkelig, eller om du må ha nytt batteri. Trenger du nytt bilbatteri, får du nå 20% rabatt hos oss i hele januar.

Les mer og bestill time til sjekk her.

Gratis batteri test + 20% på bilbatteri

Tilbudet kan ikke kombineres med andre avtaler, tilbud eller rabatter. Gjelder IKKE elbil eller hybrid driftsbatterier. 
Gjelder tom. 31.01.2021.


Ta EU-kontrollen hos oss!

Periodisk kjøretøykontroll (PKK) - eller EU-kontroll som det populært kalles - er en miljø- og sikkerhetskontroll som er pålagt alle bileiere. Er bilen din over 4 år, må denne kontrollen utføres annethvert år av et godkjent kontrollorgan. Hos oss kan du ta EU-kontroll, og dersom den avdekker behov for reparasjoner, vil du få et kostnadsoverslag for å få bilen godkjent. Etter utførte reparasjoner sender vi inn etterkontroll og bilen vil være ferdig godkjent. 

Bestill time her.

 

Vianor = bilservicetjenester

Vi utfører også f. eks. original bilservice, oljeskift, kontroll og reparasjon av bremser, samt tilstandsrapport av bilen din.

Les mer om alle våre dekk og bilservicetjenester her.


Vinteren er en magisk tid!

Veier kan dukke opp på helt uventede steder, som på frosne elver og innsjøer, eller forsvinne helt ut av syne når været skifter raskt. Disse forholdene – glatte veier og uforutsigbare kjøreforhold – har gang på gang satt dekkene våre på prøve.

Vianor betyr «nordisk vei», og det er nettopp på de nordiske veiene vi har hentet erfaringen og kunnskapen vår. Som medlem av Nokian Tyres Group kan vi trygt foredle kunnskapen om hva de nordiske veiene krever, slik at du som kunde kan nyte godt av kvalitet, erfaring og stor fagkunnskap. Uansett hvor i verden du ferdes, så ønsker vi deg en trygg reise.

Finn din nærmeste Vianor her.

 

Dekk og bilverkstedstjenester fra Vianor