Vianor Proff

Under Vianor Proff vil du finne artikler om nyheter innenfor dekkfaget. Her vil både våre kunder og egne fagfolk dele av sine erfaringer.

Dekkoptimalisering forbedrer drivstoffeffektiviteten

Les mer

Dekkoptimalisering forbedrer drivstoffeffektiviteten

Drivstoffkostnadene er vanligvis den nest største kostnaden for transportselskaper, etter lønningene. Drivstofforbruk har også en direkte forbindelse til utslippene fra trafikken. Ettersom dekkenes rullemotstand har en direkte innvirkning på drivstofforbruket, kan det å ta hensyn til dekkene som brukes på kjøretøyene være en enkel måte å spare både penger og miljøet på.

Trygg og effektiv dekkservice på stedet, med toppmoderne verktøy

Arbeid med OTR-dekk kan være tidkrevende og farlig, da de største OTR-dekkene er like høye og veier like mye som en elefant. Vianor utvikler kontinuerlig OTR-dekktjenestene for å gjøre den mer effektiv og trygge arbeidsforholdene. Dette for å tilby kundene best mulig service, og sikkerhet ute i felten.

Trygg reise – for våre ansatte og kunder

Å sikre en trygg reise for kundene våre er vårt viktigste løfte. For å gi en utmerket kundeopplevelse, er det nødvendig å sikre at personalopplevelsen er av høy kvalitet for hele teamet i Vianor. En viktig del av denne høye kvaliteten er å ivareta sikkerheten i alt vi gjør.

Vianors 24t break down service for yrkessjåfører fornyes: Tjenesten blir enda raskere og mer fleksibel

Punktering på veien er dessverre en velkjent situasjon for mange yrkessjåfører. Da er den beste kontakten for bedriftseieren Vianors døgnåpne veihjelpstjeneste. Med én telefon til vårt nødnummer eller en kontakt online er lasten tilbake på veien når som helst og hvor som helst. Tjenesten utvikles også stadig for å oppfylle behovene til sjåfører og bedriftseiere.

Nokian Tyres' nye sommerdekk oppfyller forbrukernes krav

I sommerdekkundersøkelsen* som ble utført av Nokian Tyres, ble nordiske bilførere spurt om hvilke egenskaper ved sommerdekk som er viktigst for dem. Ifølge respondentene er den viktigste egenskapen våtgrep (44 % av alle respondentene), og det nest mest populære svaret var motstand mot vannplaning (34 %). Drivstoffeffektivitet og slitestyrke ble også rangert høyt (23 % hver).

Tidligere artikler

Månedens Deal - kampanjepris på bobildekk!

Hver måned tilbyr vi deg ekstra gunstige priser på utvalgte produkter eller tjenester. I hele april har vi kampanjepriser på nyheten Nokian Hakka Van i utvalgte dimensjoner.

Til kampanjen! ×