Vianor Proff

Under Vianor Proff vil du finne artikler om nyheter innenfor dekkfaget. Her vil både våre kunder og egne fagfolk dele av sine erfaringer.

Nokian Tyres kvalitetsprodukter for neste vinter: Nokian Hakkapeliitta 10 tilbyr ultimat vintergrep, kjørekomfort og miljøvennlighet.

Les mer

Nokian Tyres kvalitetsprodukter for neste vinter: Nokian Hakkapeliitta 10 tilbyr ultimat vintergrep, kjørekomfort og miljøvennlighet.

De nye flaggskipene i Nokian Tyres piggdekkutvalg gir ultimat sikkerhet i situasjoner hvor det trengs mest. Et nytt tilskudd til Nokian Hakkapeliitta 10-produktfamilien er Nokian Hakkapeliitta 10 EV, en dedikert versjon laget for elektriske kjøretøy og hybridbiler.

Hvordan forbereder du flåten din for høsten – og hvorfor gjøre det allerede før sommeren?

Selv om vi alle vet at vinteren kommer forårsaker de første minusgradene overraskelser i trafikken hvert år. Hvordan kan du være forberedt til høsten når det gjelder lastebil- og bussdekk? Og hvorfor bry deg nå når vinterføret fremdeles er måneder unna og vi ikke en gang har rukket å glede oss over sommeren enda?

Slik varer dine varebildekk lenger

Dersom du ikke tar vare på varebildekkene dine på riktig måte, vil de slites raskere og risikoen for skader øker. Riktig lufttrykk og lagring, samt dekkets konstruksjon er nøkkelord du bør notere deg for å sikre godt vedlikehold.

Ny utgave av EUs dekkmerkingssystem

En revidert utgave av EUs dekkmerkingssystem trer i kraft 1. mai 2021. Det innebærer flere endringer i innholdet i merkingen og hvordan innholdet skal vises. Hva vil det si for deg som dekkforhandler?

Dekkoptimalisering forbedrer drivstoffeffektiviteten

Drivstoffkostnadene er vanligvis den nest største kostnaden for transportselskaper, etter lønningene. Drivstofforbruk har også en direkte forbindelse til utslippene fra trafikken. Ettersom dekkenes rullemotstand har en direkte innvirkning på drivstofforbruket, kan det å ta hensyn til dekkene som brukes på kjøretøyene være en enkel måte å spare både penger og miljøet på.

Tidligere artikler

Månedens Deal - kampanjepris på Vianor Oljeskift Pluss

Hver måned tilbyr vi deg ekstra gunstige priser på utvalgte produkter eller tjenester. I hele august tilbyr vi bilservicen Vianor Oljeskift Pluss til kun kr. 1895,-!

Til kampanjen! ×