Vianor Proff

Under Vianor Proff vil du finne artikler om nyheter innenfor dekkfaget. Her vil både våre kunder og egne fagfolk dele av sine erfaringer.

Vianors 24t break down service for yrkessjåfører fornyes: Tjenesten blir enda raskere og mer fleksibel

Les mer

Vianors 24t break down service for yrkessjåfører fornyes: Tjenesten blir enda raskere og mer fleksibel

Punktering på veien er dessverre en velkjent situasjon for mange yrkessjåfører. Da er den beste kontakten for bedriftseieren Vianors døgnåpne veihjelpstjeneste. Med én telefon til vårt nødnummer eller en kontakt online er lasten tilbake på veien når som helst og hvor som helst. Tjenesten utvikles også stadig for å oppfylle behovene til sjåfører og bedriftseiere.

Nokian Tyres' nye sommerdekk oppfyller forbrukernes krav

I sommerdekkundersøkelsen* som ble utført av Nokian Tyres, ble nordiske bilførere spurt om hvilke egenskaper ved sommerdekk som er viktigst for dem. Ifølge respondentene er den viktigste egenskapen våtgrep (44 % av alle respondentene), og det nest mest populære svaret var motstand mot vannplaning (34 %). Drivstoffeffektivitet og slitestyrke ble også rangert høyt (23 % hver).

Kjør trygt på vinterføre – vurder regummiering av dekkene dine

Nå som sommerferien snart er slutt, bør du tenke på hvordan du skal sikre trygg kjøring for flåten til vinteren. Du har fortsatt tid til å regummiere dekkene dine til vinteren. Pianka Nurme, salgssjef i Vianor, oppsummerer hva du bør tenke på for nordiske forhold, med hensyn til dekk og vedlikehold av dekk.

Forbered deg til sesongen og salg av vinterdekk

Når snøen faller og det blir isete på veiene, får alle det brenntravelt med å legge om til vinterdekk. Hva må dekkverkstedene passe på for å sikre en vellykket sesong? Her er tipsene du trenger om hva du bør ha i bakhodet når du forbereder deg til vinterdekk-sesongen.

Sporing av flåten åpner for økt effektivitet

For de fleste flåteoperatører er informasjon om driftstid, kjørelengde samt dekktrykk og -temperatur avgjørende for å sikre driftseffektivitet. Dette gjelden uansett om kjøretøyene brukes på vei eller i terreng.

Tidligere artikler

Black Weekend er her!

Sjekk ut våre Black Weekend-tilbud og gjør store kupp!

Se mer her! ×