Vianor Proff

Under Vianor Proff vil du finne artikler om nyheter innenfor dekkfaget. Her vil både våre kunder og egne fagfolk dele av sine erfaringer.

Slik bør kjøpere av lastebil- og bussdekk forberede seg for høsten

Les mer

Slik bør kjøpere av lastebil- og bussdekk forberede seg for høsten

På lik linje som resten av verden har dekkindustrien gjennomgått store endringer i løpet av året. Med økte leveringstider og priser er det avgjørende å forberede høsten så tidlig som mulig. Ved å forhåndsbestille øker du sjansen for å i det hele tatt sikre deg dekkene du trenger, men også å få en så rimelig pris som mulig. Ettersom prisøkningen på regummiering har vært mer moderat og tilgjengeligheten er god, så er det et kostnadseffektivt og bærekraftig alternativ for kjøpere av lastebil- og bussdekk.

36 år i dekkbransjen – en titt i bakspeilet og krystallkulen

Juha Lehtinen, har mange års erfaring i dekkbransjen, sluttet i Vianor rundt årsskiftet for å begynne med jordbruk. Vi spurte hvordan det føles etter de første månedene på nytt beite og utvekslet noen ord både om dekkbransjen, fortiden og fremtiden.

Innovative produktnyheter og et bredt utvalg av dekk til den kommende vinteren

Dekkutvalget for kommende vinter er spekket med nye topprodukter og utprøvde dekk fra en rekke produsenter. NOKIAN TYRES lanserer et nytt flaggskipssortiment av piggfrie vinterdekk med spesialprodukter for så vel el- og hybridbiler som for SUV-er og crossovere. Blant nyhetene finner du også NOKIAN TYRES Hakkapeliitta C4 og CR4 for varebiler og små lastebiler, som er utviklet for krevende vinterbruk.

Dekkvalg i landbruksindustrien påvirker både miljøet og produktiviteten

Jordkomprimering har direkte innvirkning på avlingsvolumet og dermed lønnsomheten i jordbruket. Du kan forhindre komprimering på flere måter, ikke minst ved valg av dekk.

Nokian Tyres Hakka Blue 3 – et uslåelig dekk for varierende sommervær

Nye Hakka Blue 3 fra verdens nordligste dekkprodusent gir topp ytelse selv på regntunge dager. Sommerdekket gir sikker kjøring under skiftende kjøreforhold med komfort, pålitelighet og lavt støynivå.

Tidligere artikler