Vianor Proff

Under Vianor Proff vil du finne artikler om nyheter innenfor dekkfaget. Her vil både våre kunder og egne fagfolk dele av sine erfaringer.

Tilgang til et bredt sortiment av produkter i ulike prisklasser er avgjørende for forberedelsene til vintersesongen

Les mer

Tilgang til et bredt sortiment av produkter i ulike prisklasser er avgjørende for forberedelsene til vintersesongen

Planlegging av vintersesongen er en del av de normale rutinene til nordisk dekkpersonale. Selv om det er mye som er annerledes akkurat nå, er én ting sikkert også i år: Vinteren kommer, og kundene vil trenge vinterdekk av god kvalitet.

Dekkovervåkning bidrar til å minimere bilparkens dekk-kostnader

Hva har joggesko og lastebildekk til felles? Begge har mer eller mindre samme kontaktflate mot asfalten. I tillegg er det få som sjekker at de er i god stand før hver gang de brukes. Regelmessig inspeksjon og håndtering av hele dekkets livssyklus hjelper deg imidlertid å få maksimal kjørelengde ut av dekkene, og dermed minimere dekk-kostnadene for bilparken.

Dekktips for årstidenes utfordringer i landbruket

Landbruksmaskiner er blant de største investeringene i landbruksdriften. Hvis dekkene ikke holdes i god stand, vil de kanskje ikke takle årstidenes utfordringene. Dekkenes levetid kan dermed bli kortere. Det kan utgjøre hele forskjellen for driftsresultatene. Her får du dekktipsene som kan bidra til å håndtere utfordringene med de ulike årstidene.

Dekktips som bidrar til å bevare vekststyrken på åkrene

Regnfulle vintre med økende monokultur, kombinert med stadig større gårdsbruk og press om effektivitet, øker hele tiden belastningen på jordstrukturen. Jordkomprimeringen virker direkte inn på avlingen, og dermed lønnsomheten i produksjonen. Det finnes imidlertid flere måter å unngå komprimering på, og dekk-relaterte faktorer spiller her en viktig rolle.

Digital dekkoppfølging fremmer både forretningsvirksomheten og et bærekraftig landbruk

Kjøretøyets dekk er avgjørende for evnen til å jobbe sikkert og effektivt. Med nye Nokian Tyres Intuitu kan informasjon om dekkforfatningen samles inn på en enkel og smidig måte i sanntid. Intuitu er i første omgang tilgjengelig for landbruks- og entreprenørdekk. I likhet med andre bransjer er også dekkbransjen inne i en digita...

20 % rabatt på et utvalg bilservice!

Se hele kampanjen her ×