Vianor Proff

Under Vianor Proff vil du finne artikler om nyheter innenfor dekkfaget. Her vil både våre kunder og egne fagfolk dele av sine erfaringer.

Hvorfor premium-dekk er den rette løsningen for kunden din

Når en kunde kommer inn i butikken, kan det hende at det å kjøpe dyrere premium-dekk ikke er det første de tenker på. Det er vanlig å tro at billige dekk er gode nok til formålet, samtidig som man sparer penger. Det å selge premium-dekk til en kunde er imidlertid ikke bare bedre for forretningene, det gir også en bedre og tryggere kjøreopplevelse for kundene.

- Riktige dekk gir kunden flere fordeler, fra miljøfordeler til sikkerhet. Fra et miljømessig perspektiv er premium-dekk en førsteklasses løsning ettersom produksjonen av dem bruker miljøvennlige råmaterialer. Den lavere rullemotstanden til kvalitetsdekk reduserer drivstofforbruket, noe som også er bra for miljøet, sier Katrine Køste, produktsjef for personbildekk hos Vianor.
 
På lang sikt kan det reduserte drivstofforbruket gjøre premium-dekk til en rimeligere løsning for brukerne enn billige dekk, selv om anskaffelsesprisen er høyere.
 
Sikkerhet, stabilitet og stort servicenettverk
Kjøperen av premium-dekk drar også nytte av et stort servicenettverk og garanti.
 
- Hakka-garantien til Nokian Tyres sørger, for eksempel, for at hvis et dekk skades og ikke kan repareres på grunn av en ulykke, vil kunden få et tilsvarende dekk gratis som erstatning for det skadde dekket, samt teknisk hjelp og veihjelp, som bytte av dekk og tauing til nærmeste forhandler av Nokian Tyres i Finland, Sverige og Norge, forteller Køste.
 
Hovedoppgaven til et dekk er å holde bilen trygt på veien under kjøring. Kvaliteten på premium-dekk vises best under utfordrende forhold, for eksempel på våte eller glatte veier. Under ekstreme forhold, som brå oppbremsing i regnvær, kan premium-dekk bidra til å hindre ulykker.
 
Dekkprodusenter investerer også tungt i produkttesting og utvikling for å sikre best mulig dekk. Produksjonsprosessen følger høye kvalitetsstandarder og mange prototyper lages før det endelige dekket lanseres. for å sikre et best mulig dekk. Dekkene går gjennom hundrevis av tester og kjøres under reelle forhold. Premium-dekk gir også en behagelig og stabil kjørerespons og førsteklasses kjøreegenskaper.
 
Nokian Tyres er utviklet spesielt for nordiske forhold
Nokian Tyres er verdens nordligste dekkprodusent som legger til rette for trygg transport under alle forhold. Dekk av høy kvalitet tilbyr pålitelighet, ytelse og sinnsro på nordlige veier under alle årstider.
 
Nokian Tyres-produkter er produsert med respekt for miljøet, og selskapet ønsker å være en forløper for ansvarlighet i dekkbransjen. Dekkproduksjonen bruker miljøvennlige råmaterialer, og målet er å begrense miljøpåvirkningen til produktene gjennom hele levetiden til dekket.
 
Hvorfor premium-dekk er den rette løsningen for kunden
• Sikkerhet: kvaliteten på dekkene garanterer en sikker kjøreopplevelse, også under ekstreme forhold.
• Miljø: under produksjonen brukes miljøvennlige råmaterialer.
• Produktutvikling og testing: hundrevis av tester utføres under utviklingsprosessen og dekkene testes også under reelle forhold.
• Egenskaper: garanterer en behagelig og stabil kjørerespons.

Tidligere artikler