Vianor Proff

Under Vianor Proff vil du finne artikler om nyheter innenfor dekkfaget. Her vil både våre kunder og egne fagfolk dele av sine erfaringer.

Kjør trygt på vinterføre – vurder regummiering av dekkene dine

Nå som sommerferien snart er slutt, bør du tenke på hvordan du skal sikre trygg kjøring for flåten til vinteren. Du har fortsatt tid til å regummiere dekkene dine til vinteren. Pianka Nurme, salgssjef i Vianor, oppsummerer hva du bør tenke på for nordiske forhold, med hensyn til dekk og vedlikehold av dekk.

Om vinteren kan forholdene endre seg raskt fra fint, tørt føre til snøstorm, eller fra mildvær til streng kulde. For å kjøre sikkert under alle forhold, må du være nøye med valg av dekk.

«Mange bilførere har opplevd at ikke alle dekk fungerer like bra når temperaturen synker til godt under null. Ved å velge dekk som er lagd for nordiske vinterforhold, kan du være sikker på at du får godt grep helt ned til 30 eller 40 minusgrader», sier Nurme.

Gummiblandingen i Nokian Hakkapeliitta-dekk er utviklet spesielt for nordiske forhold, og valget av råmaterialer gjør at gummien gir utmerket grep selv i streng kulde. I tillegg til Hakkapeliitta-dekk omfatter Vianors brede utvalg alle kurante dekkmerker og økonomiske Noktop-regummieringsprodukter.

Det er fortsatt tid til å regummiere dekkstammer av høy kvalitet for vinterbruk

«I løpet av sommeren kan mange dekk med stammer i god stand ha blitt skiftet ut fra flåten. Det er fortsatt tid til å fornye dem med Noktop-regummiering for vinterbruk. Du kan be Vianors fagfolk om å komme til depotet ditt for å se over dekkstammene du har. De kan få stammene fraktet til vårt produksjonsanlegg, slik at du får lagt på vinterdekk i tide», foreslår Pekka Nurme.

Utvalget av regummierte produkter omfatter vintermodeller med godt grep, også for trailerdekkstammer. Dessuten har vi utmerkede alternativer for de mer varierte vinterforholdene sørpå, der dekket må fungere kostnadseffektivt og sikkert, også på tinte veier. Når snøen og isen kommer, har disse regummierte produktene de nødvendige egenskapene, slik at varene blir levert.

Erstatningsfelger for raskt dekkvedlikehold

 

«Mange av kundene våre har ferdige dekksett for tilhengerbruk lagret internt eller hos Vianor for å redusere tidsforbruket på dekkvedlikehold. Hvis du trenger nye felger, kan du kjøpe stål- eller aluminiumsfelger fra Vianor.»

Effektivt og langsiktig samarbeid med dekkservice-leverandøren forenkler dekksituasjonen og lar deg finne de beste løsningene for firmaet, også med tanke på sikkerhet. Når vedlikeholdet av dekkene er i trygge hender hos fagfolk, får sjåførene bedre sikkerhet på jobben, flåten holder seg på veien og du kan fokusere på din egen ekspertise.

Inviter våre fagfolk til å besøke deg nå, eller stikk innom oss når det passer!

Tidligere artikler