Pris per kilometer-avtale for bedrifter

Pris per kilometer-avtale

Pris per kilometer – ikke betal mer enn du må

Få forutsigbare utgifter og forbedret lønnsomheten til virksomheten din med kilometeravtale. Ettersom du betaler for den faktiske bruken av dekkene, er det ikke nødvendig å kjøpe hundrevis eller tusenvis av dekk selv. Din personlige dekkavtale sikrer at vi overvåker dekkenes tilstand, og at det blir som avtalt. Vi står til tjeneste med vår dekkservice året rundt.

Fordeler

Pris per kilometer-avtale for bedrifter

Betal kun for det du bruker

Velg en moderne måte å dekke dine dekkbehov på. I stedet for å eie dekkene og annet utstyr, hvis verdi ofte synker umiddelbart etter kjøp, tilbyr vi en enkel betal-per-bruk-løsning for ulike behov.

Pris per kilometer - VianorValue

Reduser risikoen – vi tar ansvaret

Vi kan ta fullt ansvar for din dekkportefølje med skreddersydd vedlikehold, betaling-per-bruk, og dekk der du kun betaler for det som faktisk brukes.

Betal kun for det du trenger - VianorValue

Forutsigbarhet, året rundt

Våre brukerbaserte dekktjenester dekker alt arbeid og nye dekk for din bilflåte. Dette vil hjelpe til å forbedre lønnsomheten, forutsigbarheten og effektiviteten til virksomheten din. Kontrakten med kilometeravtale inkluderer både dekkvedlikehold og sommer- og vinterdekk for alle kjøretøy som er inkludert i kontrakten.

SIKKER OG PÅLITELIG TRANSPORT med VianorValue

Sikker og pålitelig transport

«Vi driver virksomheten hele døgnet, og har en årlige kjørelengde på nesten 30 millioner kilometer, så det er svært viktig med en pålitelig flåtetjenesteleverandør», sier Pontus Stenberg, CEO for Simeon, når han forklarer hvorfor selskapet valgte Vianor som partner.

Les hele saken

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.