Om oss

Hvem vi er

Vianor er Nordens største dekk- og bilservicekjede, og har utført tjenester for kundene siden 2001. Med 170 servicesentre i Finland, Sverige og Norge, samt 140 Vianor Partnere, tilbyr vi et fullstendig utvalg av dekk- og bilverkstedtjenester, og løsninger hvor enn vi trengs.

Navnet Vianor referer til «den nordiske veien». Vår erfaring med utfordrende nordiske forhold har formet vår virksomhet. Vi yter enkel, pålitelig og vennlig service hele året. Uansett hvilket Vianor-servicepunkt du besøker, er du garantert samme nivå av oppmerksomhet og pleie.

For våre B2B-kunder tilbyr vi høykvalitets, skreddersydde løsninger som oppfyller dekkbehov uansett størrelse. Målet vårt er å sikre at kundene alltid kan kjøre trygt, komfortabelt og bærekraftig. Takket være vår ekspertise kan vi la kundene fokusere på sine andre forretningsområder.

Men vi er alltid ute etter å forbedre kundeopplevelsen. Forretningsmiljøet er alltid i endring, og vi holder oss i forkant av ny utvikling innen digitalisering, og bruker den nyeste teknologien for å maksimere kvaliteten og påliteligheten ytterligere.

Det viktigste er at sikkerhet begynner med Vianor. Profesjonelle tjenester, kvalitetsprodukter, omfattende vedlikeholdsløsninger og en bærekraftig forsyningskjede bidrar til å gjøre reisen tryggere.

Velkommen til oss!

Sterk servicekjede med over 20 års erfaring og ekspertise

Vårt sterke nettverk, ensartede driftsmåte og lange felterfaring gjør Vianor til en sterk tjenestekjede. Uansett hvilket servicesenter du besøker, kan du stole på kvaliteten på tjenesten. Med 170 avdelinger i Finland, Sverige og Norge, samt 140 Vianor Partnere, tilbyr vi et fullstendig utvalg av dekk- og bilverkstedstjenester og løsninger hvor enn det trengs.

Vår HMS

Hos Vianor er helse, miljø og sikkerhet en viktig del av virksomheten. Bærekraft og sikkerhet er innebygd i vår bedriftsvirksomhet.

Vi setter pris på de som arbeider for oss. Vianors HMS-styringssystem samsvarer med internasjonale standarder ISO 9001, ISO 14001, og ISO 45001. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vår praksis for helse og sikkerhet på arbeidsplassen.

Som en del av Nokian Tyres Group, styres bærekraftsarbeidet av internasjonale avtaler. Vi vektlegger bærekraft i vår daglige drift. For eksempel resirkulerer vi 100 % av gamle dekk, skrapmetall og gamle bilbatterier. Vi driver også fem sentre for regummiering i Norden, noe som bidrar til å redusere CO2 -utslipp fra produksjon av lastebildekk.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.