Leasing:
Ligg ett skritt foran

Å ha ansvar for tusenvis av kjøretøy betyr at leasingselskaper har behov for pålitelige tjenester til å hjelpe seg med å holde flåtene på veien. Hos Vianor oppdateres våre løsninger kontinuerlig i henhold til sesongen. Som pålitelige eksperter på vårt felt tilbyr vi omfattende løsninger som gir deg mer tid til å konsentrere deg om den daglige driften av bedriften din. Og med et bredt utvalg produkter og prisnivåer er vi tilgjengelige for deg uansett når du trenger oss.

Bruk vår omfattende tjeneste til å møte dine kunders behov

FREMTIDSRETTEDE TJENESTER I leasing hos Vianor

Fremtidsrettede tjenester

Hos Vianor planlegger vi alltid for dine fremtidige behov og opprettholder egnede varer klare på et øyeblikks varsel. Våre tjenester omfatter kontostyring og bilservice gjennom vårt omfattende leverandørnettverk.

Dekkspesialister

Dekk trenger ikke være din spesialitet – de er vår. Du kan stole på at vi tar vare på ressursene dine. Vi hjelper deg med å ta optimale, funksjonelle og sikre valg som hjelper deg og dine leasingkunder. Kundene kan kjøre med sikkerhet og komfort mens du nyter forretningsfordelene ved optimerte dekkvalg og tjenester.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.

Uutiset

Artikler
03.04.2024

Hvordan velge riktige dekk til bedriftens elbil

Å velge riktige dekk kan forlenge rekkevidden til en elbil, fremheve de beste funksjonene og forbedre sikkerheten. Hvis bedriften din bruker elbiler, er det alltid verdt å sørge for at dekkprodusenten har spesifisert dekket som egnet for elektriske kjøretøy eller eksplisitt som et elektrisk bildekk. En profesjonell behovsvurdering kan avgjøre det best mulige dekket til kjøretøyet ditt.
Les mer
Artikler
12.09.2023

Sørg for at dine ansatte er trygge på veien – Husk bremseservice og dekk

Et velfungerende bremsesystem er viktig med tanke på trafikksikkerheten. Kjører du eller dine ansatte jevnlig i jobb, er det verdt å investere i sikkerhet. Både dekkene og bremsene må være i god stand for å få bilen til å stoppe i tide. Kontroll av bremsene er inkludert i vår periodiskekontroll.
Les mer
Artikler
04.10.2022

Godt utvalg av vinterdekk for bedriftskunder

Høsten nærmer seg og snart er vinteren her igjen. Gode vinterdekk gir det sikreste grepet på snø og is, og er en billig livsforsikring for selskapets ansatte – en sikkerhetsgaranti du ikke bør gå på akkord med.
Les mer