Vianor Partner-program

Hva er Vianor partner?

Som Vianor Partner er du en viktig del av Vianors tjenestenettverk som leverer tjenester til B2B-kunder og forbrukere. Det finnes for øyeblikket over 140 Vianor Partnere i Norden.

Våre Vianor Partnere er profesjonelle dekk- og/eller bilservicebedrifter som betjener sine kunder under Vianor-merket og tilbyr tjenester til våre nasjonale og regionale B2B-kunder og forbrukere. Våre Vianor Partnere er en viktig del av vårt distribusjonsnettverk og tilbyr B2B-tjenester der vi ikke er tilstede med våre egne servicesentre.

Våre Vianor Partnere er uavhengige virksomheter som arbeider i henhold til driftsmodellen Vianor Way i lokale markeder. Vi verdsetter våre Partnere og ønsker å inngå gjensidig lønnsomme forretningsrelasjoner med dem. Vi er forpliktet til å gi full støtte til våre partneres virksomheter, drift og HMS.

Hvilke fordeler har våre Vianor partnere?

Konkurransen i dekkbransjen blir stadig tøffere og marginene knappere. Etter hvert som store selskaper innen leasing- og flåteadministrasjon øker sin markedsandel, er det færre forretningsmuligheter for lokale, uavhengige dekkbutikker. Hos Vianor tilbyr vi ikke bare en klar og fokusert produktportefølje til uavhengige virksomheter som opererer under vårt varemerke, men vi støtter også våre Vianor Partnere i et marked med stadig større konkurranse. Vi ønsker våre Partnerne velkommen til Vianor-familien og alle fordelene det gir.

 

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.