Profesjonelle dekk- og bil-
vedlikeholdstjenester for bedrifter

VIANORS TJENESTER TIL B2B-KUNDER

Vi har uovertruffen dekkekspertise. Vi tilbyr profesjonelle tjenester som passer til ditt forretningsbehov, fra flåtepleie til bruksbaserte dekk til lastebiler, industrimaskiner eller alt imellom. Våre produkter dekker hele utvalget av mulige dekkapplikasjoner, slik at du kan drive en mer effektiv virksomhet.

Vi leverer dekkløsninger for bedrifter i alle størrelser gjennom vårt omfattende nettverk av dekkverksteder over hele Norden.

Dine dekkbehov er sesongbetonte, noe som betyr at du har behov for å lagre og skifte dekk hele året. Våre dekkhotell-tjenester og fleksibel dekkadministrasjon gjør det enklere for deg å drive virksomheten. Vi arbeider med deg for å sikre at du er utstyrt med de riktige produktene slik at du kjører trygt.

Når du er ansvarlig for en bilpark, har du lyst til å konsentrere deg om noe annet enn dekk. Det er vår spesialitet. Våre flåteadministrasjonssystemer holder deg i gang - bærekraftig og trygt.

Og ikke bare det - vi tilbyr også bilservice-avtaler som dekker alle dine vedlikeholdsbehov fra bremsekontroll til klimaanlegg. Vi holder deg i gang på en trygg måte, uansett arbeidsmiljø.

Kanskje du bestemmer at en bruksbasert dekkavtale er det som passer for deg. Vi tar oss av alt med tjenester basert på faktisk kjørelengde for å forbedre din bedrifts lønnsomhet.

Vi leverer dekk til alle bruksområder, inkludert bildekk, lastebildekk, bussdekk og dekk til jordbruk og industriell bruk. Våre eksperter er tilgjengelige for å sikre at du mottar dekkene som passer dine behov; trygt, effektivt og til en lav kostnad.

Velg ditt tjeneste- eller produktsegment for mer informasjon.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.