Din dekk- og bilflåteparter - Vianor

Profesjonelle dekk- og
bilservicetjenester for bedrifter

Vianor - din dekk- og flåteservicepartner

Vianor er den komplette, alt-i-ett-løsningen for alt som har med dekk og bilflåter å gjøre, og kombinerer påliteligheten til et omfattende nordisk nettverk med lokal tilgjengelighet. Vi tilbyr allsidige, førsteklasses tjenester, fra håndtering av dekkporteføljen din til moderne digitale tjenester som sikrer lønnsomheten for hele flåten.

Enkle, omfattende og skreddersydde løsninger for alle dine reaktive, planlagte eller forutsette behov. Vi tar oss av både dekk og kjøretøy, slik at du kan konsentrere deg om virksomheten din.

Vianor - Din dekk- og flåteservicepartner

 

Spar tid, krefter og penger med våre allsidige dekktjenester, biltjenester og diagnostikk. Opplev fordelene du får av planlagte servicer som dekkbytte og dekkhotell, samt flere ulike reparasjons- og vedlikeholdstjenester for biler og varebiler i en og samme avtale.


Dekkservice

Sikre kjøretøyenes sikkerhet, kjørekvalitet og korrekt montering av dekk. Med vårt dekkhotell får du en bekymringsløs service som sparer plass og sørger for trygg og riktig oppbevaring av dine hjul.

Dekkskift

Med våre enkle og godt planlagte dekkskift sikrer vi trygg og korrekt montering av dekkene dine i et sikkert miljø. Våre fagpersoner sjekker lufttrykket og inspiserer dekkene grundig for skader, slik at de fungerer optimalt.

Dekkhotell

Vår dekkhotell-løsning forenkler dekkholdet, sparer plass og gir trygg oppbevaring av dine hjul. Våre fagfolk sjekker lufttrykk, maskinvasker dekkene, samt inspiserer og måler mønsterdybden. Vi holder deg oppdatert på dekkenes tilstand og gir beskjed når det er nødvendig med nye dekk.

Montering av nye dekk

Velg de mest optimale og funksjonelle dekkene til bilflåten din for best mulig resultat. Våre eksperter hjelper deg med å velge dekk som passer kjøretøyene dine og tilfredsstiller dine krav. Du kan være trygg på at de nye dekkene blir montert profesjonelt, at lufttrykket sjekkes og at de gamle dekkene dine går til resirkulering.

Balansering av dekk

Få en komfortabel og trygg kjøreopplevelse med lavere drivstoff-/strømforbruk etter at hjulene er balansert. Hjulbalansering er en kostnadseffektiv tjeneste som forlenger levetiden til dekkene, samt forhindrer tidlig slitasje på styringsmekanismer og hjuloppheng.

Øvrige dekktjenester

Sørg for sikkerhet, komfort og lengre levetid for dekkene dine med våre omfattende dekktjenester. Dekkreparasjon, pigging, seiping, polyuretan-fylling, flytende fylling eller montering av dekk på felg – våre dekkeksperter står klare til å hjelpe deg!

Bilservice

Vi tar vare på bilene deres, både gjennom reparasjon og vedlikehold, slik at dere kan kjøre trygt og komfortabelt. Våre feilsøkings- og reparasjonstjenester sikrer at flåten din er tilbake i drift med minst mulig forsinkelse. Når du trenger hjelp i Norden, står vårt omfattende nettverk av Vianor-verksteder klare til å hjelpe deg.

Periodisk vedlikehold

Ved periodisk vedlikehold (intervallservice) hos oss vil bilprodusentens garanti fortsatt gjelde. De utførte vedlikeholdene blir registrert i bilens håndbok. Dersom produsenten tilbyr en elektronisk tjeneste, vil vi gjøre oppføringer for servicen der.

Feilsøking og reparasjon

Sikre at flåten din er operativ med minst mulig driftsstans med våre feilsøkings- og reparasjonstjenester. Mekaniske feil kan oppstå på bremser, styring, fjæring, batterier, vinduer og eksosanlegg. Elektriske feil kan være relatert til bilens motor eller elektriske systemer.

Hjulstillingskontroll

Få en komfortabel og trygg kjøreopplevelse med lavere drivstoff-/strømforbruk med korrekt justert hjulstilling. Hjulstillingskontroll er en kostnadseffektiv tjeneste som forlenger levetiden til dekkene, samt forhindrer tidlig slitasje på styringsmekanismer og hjuloppheng. Vår hjulstillingskontroll forhindrer også ujevn slitasje på dekkene.

EU-kontroll

Ved å ta EU-kontrollen hos oss blir bilflåten din nøye inspisert hos et godkjent verksted. Etter kontrollen blir det utstedt en rapport med eventuelle avvik som må utbedres før godkjenning.

Serviceavtaler

Med våre omfattende serviceavtaler evaluerer vi tilstanden til din bilflåte og du får en overordnet oversikt over kjøretøyenes tilstand og mulige vedlikeholds- eller reparasjonsbehov. Vårt nettverk at Vianor-verksteder hjelper deg over hele Norden.

For å sikre kostnadseffektivitet, kontinuitet og bærekraftighet,  kombinerer våre flåteavtaler avanserte dekktjenester for hele din bilflåte. Det gjøres ved å tilby moderne, digitale tjenester designet for å gi synlighet og handlingsrettede data til din flåte.

Dekkservice på stedet

Med vår onsite dekkskiftservice for bedrifter kommer vi dit du er og utfører jobben der – forhåndsavtalt og i henhold til dine behov.

Regummiering

Spar penger og miljø med regummierte dekk til din bilflåte – prisen er betydelig lavere enn nye dekk og holder svært høy kvalitet.

Dekkhåndtering

Vi tilbyr skreddersydde løsninger og tar fullt ansvar for alle dekkene i din bilflåte med vår omfattende administreringsservice – få optimale dekk tilpasset ditt bruk.

Pris per kilometer

Betal kun for det du faktisk bruker med vår pris per kilometer-service – du får forutsigbarhet på dine utgifter og forbedret lønnsomhet med en personlig avtale.

Vedlikeholdsavtale

Vi sørger for at alle dekkene i din flåte er i god stand, året rundt – en kostnadseffektiv og bekymringsfri service for bedrifter.

Raske, reaktive tjenester som sørger for umiddelbar respons på hendelser, både der dere er og ute på veien. Kan skaleres for hele bilparken din, uavhengig av kjøretøyenes størrelse.

VianorFlex 24/7

Med vår døgnåpne service VianorFlex 24/7 kan du være trygg på at du får effektiv hjelp langs veien – hvor som helst og når som helst.

VianorFlex Heavy

Vår VianorFlex Heavy-tjeneste er utarbeidet for akutt veihjelp der du er for store maskiner som industri-, anleggs- og jordbrukskjøretøy.

Vi leverer dekkløsninger for bedrifter i alle størrelser gjennom vårt omfattende nettverk av dekkverksteder over hele Norden.

Dine dekkbehov er sesongbetonte, noe som betyr at du har behov for å lagre og skifte dekk hele året. Våre dekkhotell-tjenester og fleksibel dekkadministrasjon gjør det enklere for deg å drive virksomheten. Vi arbeider med deg for å sikre at du er utstyrt med de riktige produktene slik at du kjører trygt.

Når du er ansvarlig for en bilpark, har du lyst til å konsentrere deg om noe annet enn dekk. Det er vår spesialitet. Våre flåteadministrasjonssystemer holder deg i gang - bærekraftig og trygt.

Og ikke bare det - vi tilbyr også bilservice-avtaler som dekker alle dine vedlikeholdsbehov fra bremsekontroll til klimaanlegg. Vi holder deg i gang på en trygg måte, uansett arbeidsmiljø.

Kanskje du bestemmer at en bruksbasert dekkavtale er det som passer for deg. Vi tar oss av alt med tjenester basert på faktisk kjørelengde for å forbedre din bedrifts lønnsomhet.

Vi leverer dekk til alle bruksområder, inkludert bildekk, lastebildekk, bussdekk og dekk til jordbruk og industriell bruk. Våre eksperter er tilgjengelige for å sikre at du mottar dekkene som passer dine behov; trygt, effektivt og til en lav kostnad.

Velg ditt tjeneste- eller produktsegment for mer informasjon.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.