24/7 veihjelp for tunge maskiner

VianorFlex Heavy

VianorFlex Heavy

Velg vår raske og svært kostnadseffektive VianorFlex Heavy-tjeneste for akutt veihjelp på stedet for store anleggsmaskiner-, industri- og landbruksmaskiner. Vår smidige og effektive servicebil for tungtransport tar seg av arbeidet der du er, noe som gir opptil 70% kostnadsbesparelse.

Kontakt oss

 

Fordeler

VianorFlex Heavy - 24/7 veihjelp for tunge maskiner

Ved dekkhavari på tunge kjøretøy

Dekk til tunge kjøretøy skiftes vanligvis til planlagt tid basert på din kontrakt. Dekkskiftintervallene for store maskiner er normalt hvert 3-4 år, men akutte problemer og dekkhavari kan alikevel forekomme.

Du kan nå oss på +47 22 07 04 04 og bestille vår service for dekk til tungtransport for din arbeidsplass.

Hjelp på stedet for tyngre maskiner - VianorFlex Heavy

Enkel og rask service av høy kvalitet

Vår servicebil for tungt utstyr har en klype for dekk festet til en Hiab-lastebilkran, som passer til alle store dekk for anleggsmaskiner, industri og landbruk. Den kan håndtere dekk med en diameter på opptil 2,9 meter og en vekt på over 2 000 kg.

Et flatt underlag er ideelt sett nødvendig for dekkarbeid, men dekkskifte kan utføres på ethvert terreng der maskinen kan løftes trygt med en jekk. To av våre dekkeksperter kommer til stedet så du ikke trenger å delta i dekkskiftet, noe som er en stor fordel på byggeplasser der mye foregår. Kranen vår kan nå omtrent 10 meter og gripe tak i dekket som skal byttes uten å fjerne felgene.

VianorFlex Heavy - 24/7 veihjelp for tunge maskiner

Betydelig raskere service

Nedetiden til din flåte reduseres og kjøretøyet som vedlikeholdes er tilbake i fullt arbeid så fort som mulig. Kostnadsbesparelsen for kunden er betydelig, opptil 70% sammenliknet med tradisjonelt arbeid på dekk til tunge industrimaskiner.

Vår VianorFlex Heavy-tjeneste er enestående i Norge og tilgjengelig over hele landet.

FORBEDRET KOSTNADS- OG ARBEIDSEFFEKTIVIT med VianorValue

Kontinuerlig dialog for å forbedre kostnads- og arbeidseffektiviteten

Joutjärvi & Joutjärvi Ky er en familiebedrift som ble grunnlagt i 1973 og som holder til i Kouvola i Finland. De har spesialisert seg på rivingsarbeid, lasteoperasjoner i treforedlingsindustrien, interntransport på anlegg samt utleie av maskiner. Den store maskinparken består blant annet av anleggsmaskiner, kraner og tømmerbiler.

Les hele saken

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.