Kostnadseffektive løsninger for bedrifter

VianorValue

Avanserte dekk- og flåteservicer for bedrifter

Vi tar vare på hele bilflåten din og sørger for å sikre kostnadseffektivitet, kontinuitet og bærekraft. Det gjør vi gjennom å kombinere avanserte dekkrelaterte tjenester for hele flåten med moderne digitale servicer, utviklet for å gi synlighet og nyttig informasjon. Vi hjelper deg med å fokusere på virksomheten din ved å administrere dekkene dine, og ved at våre erfarne fagfolk står klar til tjeneste for deg når det passer deg best.

Kontakt oss

Fordeler

Dekkservice på stedet

Med vår onsite dekkskiftservice for bedrifter kommer vi dit du er og utfører jobben der – forhåndsavtalt og i henhold til dine behov.

Regummiering

Spar penger og miljø med regummierte dekk til din bilflåte – prisen er betydelig lavere enn nye dekk og holder svært høy kvalitet.

Dekkhåndtering

Vi tilbyr skreddersydde løsninger og tar fullt ansvar for alle dekkene i din bilflåte med vår omfattende administreringsservice – få optimale dekk tilpasset ditt bruk.

Pris per kilometer

Betal kun for det du faktisk bruker med vår pris per kilometer-service – du får forutsigbarhet på dine utgifter og forbedret lønnsomhet med en personlig avtale.

Vedlikeholdsavtale

Vi sørger for at alle dekkene i din flåte er i god stand, året rundt – en kostnadseffektiv og bekymringsfri service for bedrifter.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.