Dekkservice på stedet for bedrifter

Dekkservice på stedet

On-site dekkskiftservice – vi kommer dit dere er

Velg en enkel og bekymringsløs måte å bytte dekk på. Vi kommer dit dere er og utfører dekkskift etter avtale. Våre kompetente fagfolk tar seg av alt arbeid on-site, der din flåte befinner seg. Forhåndsavtalt og i henhold til dine behov, uansett hvor du befinner deg. Vi står til tjeneste over hele landet.

Fordeler

Vi tar hjulskiftet der du er

Forhåndsavtalt dekkservice

Vi tar oss av sesongbasert dekkskift og andre dekkrelaterte oppgaver når det passer deg. Optimaliser den planlagte vedlikeholdsrutinen for din flåte med minimal nedetid.

Alle dekkrelaterte tjenester du trenger - der du er

Vi tar vare på alle kjøretøyene dine: biler, varebiler, lastebiler og til og med tunge kjøretøy der de er. Det er ikke behov for å flytte flåten din på grunn av dekkskift og annet vedlikehold. Arbeidet kan utføres på et avtalt sted og når som helst på dagen, alt ettersom hva som passer best for din virksomhet.

VianorValue - vi tar hjulskiftet der du er

Tiår med effektivt samarbeid

I Norge har Vianors suksess blitt tilrettelagt av det flere tiår lange samarbeidet med innkjøpsorganisasjonen Tradebroker. «Vi er en ideell stiftelse som forhandler konkurransedyktige avtaler på vegne av våre medlemmer», forklarer Lars Bugge, Tradebrokers markedsføringssjef.

Les hele saken

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.