Bilservicetjenester for bedrifter

Bilservicetjenester

Bilservice for bedrifter

Vi tar vare på person- og varebilene deres, både når det gjelder reparasjon og vedlikehold, slik at du og dine ansatte kan kjøre sikkert og komfortabelt. Våre feilsøkings- og reparasjonstjenester sørger for at din bil- og varebilflåte er tilbake i drift med minimal forsinkelse. Når og hvor som helst - vårt omfattende nettverk av Vianor-verksteder står klare til å hjelpe deg!

Fordeler

Periodisk vedlikehold

Ved periodisk vedlikehold (intervallservice) hos oss vil bilprodusentens garanti fortsatt gjelde. De utførte vedlikeholdene blir registrert i bilens håndbok. Dersom produsenten tilbyr en elektronisk tjeneste, vil vi gjøre oppføringer for servicen der.

Feilsøking og reparasjon

Sikre at flåten din er operativ med minst mulig driftsstans med våre feilsøkings- og reparasjonstjenester. Mekaniske feil kan oppstå på bremser, styring, fjæring, batterier, vinduer og eksosanlegg. Elektriske feil kan være relatert til bilens motor eller elektriske systemer.

Hjulstillingskontroll

Få en komfortabel og trygg kjøreopplevelse med lavere drivstoff-/strømforbruk med korrekt justert hjulstilling. Hjulstillingskontroll er en kostnadseffektiv tjeneste som forlenger levetiden til dekkene, samt forhindrer tidlig slitasje på styringsmekanismer og hjuloppheng. Vår hjulstillingskontroll forhindrer også ujevn slitasje på dekkene.

EU-kontroll

Ved å ta EU-kontrollen hos oss blir bilflåten din nøye inspisert hos et godkjent verksted. Etter kontrollen blir det utstedt en rapport med eventuelle avvik som må utbedres før godkjenning.

Serviceavtaler

Med våre omfattende serviceavtaler evaluerer vi tilstanden til din bilflåte og du får en overordnet oversikt over kjøretøyenes tilstand og mulige vedlikeholds- eller reparasjonsbehov. Vårt nettverk at Vianor-verksteder hjelper deg over hele Norden.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.