Periodisk vedlikehold

Periodisk vedlikehold

Periodisk vedlikehold av bilen

Med våre planlagte og regelmessige servicer vil bilenes garanti fra produsenten fortsatt være gyldig, samt at vår 24/7 veiassistanse sikrer at driften ikke blir avbrutt mellom serviceintervallene. Arbeidet og servicen som utføres blir registrert i bilens vedlikeholdsbok, eller i produsentens elektroniske vedlikeholdsbok.

Fordeler

Periodiske bilservicer for bedrifter

Produsentens garanti opprettholdes

Vi utfører vedlikehold i henhold til produsentens spesifikasjoner som da sørger for at garanti fortsatt er gyldig. Vi følger vedlikeholdsprogrammene fra bilprodusenten og bruker reservedeler av høy kvalitet når vi utfører arbeidet.

Få veiassistanse 24 timer i døgnet

Vår raske, pålitelige og omfattende døgnåpne veiassistanse sikrer minimalt med avbrudd, selv i uventede situasjoner som tekniske problemer eller problemer forårsaket av en ulykke.

Viher-Pirkka har valgt Vianor som servicepartner

Vianors vedlikeholdstjenester hjelper Viher-Pirkkas fagfolk med å fokusere på arbeidet

Viher-Pirkka Oy er en av Finlands største landskapsarkitekter. Viher-Pirkkas team på rundt 50 personer bygger hager, grønne tak og andre miljøkonstruksjoner i nye prosjekter og i forbindelse med oppussinger. Viher-Pirkka har valgt Vianor som servicepartner for sine 25 varebiler.

Les hele saken

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.