REFERANSER

Med mange års kundeserviceerfaring har vi tusenvis av fornøyde kunder i alle slags forretnings- og bransjesegmenter. Vi har levert omfattende løsninger som oppfyller dekkbehov for kjøretøy i alle fasonger, størrelser og antall. Og fordi våre tjenester er så omfattende og pålitelige, vil våre kunder fortsette å komme tilbake for mer. Les våre kundereferanser under for ytterligere informasjon.

 

Landbruk - Skogbruk

Bedre- Lastekapasitet og grep med MAXAM jordbruksdekk

Bedre bæreevne og grep med MAXAM-traktordekk – både på jordet og på veien Jarkko Tuuri er fjerdegenerasjons gårdseier fra Seinäjoki Ylistaro i Finland. I 12 år har Tuuri dyrket en gård på om lag 100 hektar med ulike produkter. Gården inkluderer også en svinebesetning på 500 griser og 40 hektar skog. Skogsarbeidet blir kjøpt av Tuuri som entreprenør, men jordbruksarbeidet på gården blir håndtert av to Valtra-traktorer – begge utstyrt med MAXAM-traktordekk.

Vare- og persontransport

Sikker og pålitelig transport

«Vi driver virksomheten hele døgnet, og har en årlige kjørelengde på nesten 30 millioner kilometer, så det er svært viktig med en pålitelig flåtetjenesteleverandør», sier Pontus Stenberg, CEO for Simeon, når han forklarer hvorfor selskapet valgte Vianor som partner.

Privat sektor

Vianors vedlikeholdstjenester hjelper Viher-Pirkkas fagfolk med å fokusere på arbeidet

Viher-Pirkka Oy er en av Finlands største landskapsarkitekter. Viher-Pirkkas team på rundt 50 personer bygger hager, grønne tak og andre miljøkonstruksjoner i nye prosjekter og i forbindelse med oppussinger. Selskapets prosjekter omfatter miljøstrukturen for Lasipalatsi-plassen, hageområdet hos K-campus og tallrike skolegårder i Helsinki-området. For Viher-Pirkkas spiller velfungerende varebiler en viktig rolle for å få jobben gjort smart. Viher-Pirkka har valgt Vianor som servicepartner for sine 25 varebiler.

Anlegg og industri

Suomen Satamatekniikka Ltd. - Partnerskap gjennom utmerket service

Suomen Satamatekniikka Ltd. eier og opprettholder en flåte på ca. 350 ulike havnekjøretøy, fra små gaffeltrucker til store mobile kraner. De har utstyr på tre kommersielle havner i Finland: Kotka, Hamina og Helsing. De 44 portaltruckene danner flåtens ryggrad. Vianor leverer dekk til hele flåten i alle tre havnene.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.