REFERANSER

Med mange års kundeserviceerfaring har vi tusenvis av fornøyde kunder i alle slags forretnings- og bransjesegmenter. Vi har levert omfattende løsninger som oppfyller dekkbehov for kjøretøy i alle fasonger, størrelser og antall. Og fordi våre tjenester er så omfattende og pålitelige, vil våre kunder fortsette å komme tilbake for mer. Les våre kundereferanser under for ytterligere informasjon.

 

Vare- og persontransport

Sikker og pålitelig transport

«Vi driver virksomheten hele døgnet, og har en årlige kjørelengde på nesten 30 millioner kilometer, så det er svært viktig med en pålitelig flåtetjenesteleverandør», sier Pontus Stenberg, CEO for Simeon, når han forklarer hvorfor selskapet valgte Vianor som partner.

Privat sektor

Vianors vedlikeholdstjenester hjelper Viher-Pirkkas fagfolk med å fokusere på arbeidet

Viher-Pirkka Oy er en av Finlands største landskapsarkitekter. Viher-Pirkkas team på rundt 50 personer bygger hager, grønne tak og andre miljøkonstruksjoner i nye prosjekter og i forbindelse med oppussinger. Selskapets prosjekter omfatter miljøstrukturen for Lasipalatsi-plassen, hageområdet hos K-campus og tallrike skolegårder i Helsinki-området. For Viher-Pirkkas spiller velfungerende varebiler en viktig rolle for å få jobben gjort smart. Viher-Pirkka har valgt Vianor som servicepartner for sine 25 varebiler.

Anlegg og industri

Suomen Satamatekniikka Ltd. - Partnerskap gjennom utmerket service

Suomen Satamatekniikka Ltd. eier og opprettholder en flåte på ca. 350 ulike havnekjøretøy, fra små gaffeltrucker til store mobile kraner. De har utstyr på tre kommersielle havner i Finland: Kotka, Hamina og Helsing. De 44 portaltruckene danner flåtens ryggrad. Vianor leverer dekk til hele flåten i alle tre havnene.

Maskin- og bilforhandlere

Profesjonelle, pålitelige tjenester

Vianor er partner for noen av Nordens største og mest profesjonelle bilforhandlere. I Norge er Toyota Buskerud AS en Toyota-forhandler med ca. 100 ansatte. Selskapet selger ca. 3000 nye og brukte biler årlig, og utfører også vel som reparasjoner og vedlikehold internt.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.