REFERANSER

Med mange års kundeserviceerfaring har vi tusenvis av fornøyde kunder i alle slags forretnings- og bransjesegmenter. Vi har levert omfattende løsninger som oppfyller dekkbehov for kjøretøy i alle fasonger, størrelser og antall. Og fordi våre tjenester er så omfattende og pålitelige, vil våre kunder fortsette å komme tilbake for mer. Les våre kundereferanser under for ytterligere informasjon.

 

Vare- og persontransport

Slitesterke lastebildekk med riktig forhold mellom pris og kvalitet

Team Finnkane Ltd grunnlagt av Timo Kallio spesialiserer seg på transport av containere og tankbiler. Ved tung belastning slites dekk mye i bruk, noe som stiller tøffe krav til dekk. FinnKane forventer at dekkrelaterte tjenester er effektive, pålitelige og lett tilgjengelige – over hele Finland.

Anlegg og industri

Kontinuerlig dialog for å forbedre kostnads- og arbeidseffektiviteten

Joutjärvi & Joutjärvi Ky er en familiebedrift som ble grunnlagt i 1973 og som holder til i Kouvola i Finland. De har spesialisert seg på rivingsarbeid, lasteoperasjoner i treforedlingsindustrien, interntransport på anlegg samt utleie av maskiner. Den store maskinparken består blant annet av anleggsmaskiner, kraner og tømmerbiler.

Landbruk - Skogbruk

Bedre- Lastekapasitet og grep med MAXAM jordbruksdekk

Bedre bæreevne og grep med MAXAM-traktordekk – både på jordet og på veien Jarkko Tuuri er fjerdegenerasjons gårdseier fra Seinäjoki Ylistaro i Finland. I 12 år har Tuuri dyrket en gård på om lag 100 hektar med ulike produkter. Gården inkluderer også en svinebesetning på 500 griser og 40 hektar skog. Skogsarbeidet blir kjøpt av Tuuri som entreprenør, men jordbruksarbeidet på gården blir håndtert av to Valtra-traktorer – begge utstyrt med MAXAM-traktordekk.

Vare- og persontransport

Sikker og pålitelig transport

«Vi driver virksomheten hele døgnet, og har en årlige kjørelengde på nesten 30 millioner kilometer, så det er svært viktig med en pålitelig flåtetjenesteleverandør», sier Pontus Stenberg, CEO for Simeon, når han forklarer hvorfor selskapet valgte Vianor som partner.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.