Firma- Transportfirma- Industrier

Vianor har egne avdelinger fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

Sammen med våre partnere har vi god dekning av avdelinger i store deler av landet. Vi kan tilby regionale og nasjonale avtaler der det aldri er langt til nærmeste Vianor-avdeling.

Firma

Vi tilbyr bedriftsavtaler til alle typer bedrifter og deres ansatte. Kontakt gjerne nærmeste Vianor-avdeling for et personlig besøk og gjennomgang av firmaets behov.

For de største vognparkene eller for deg med spesielle behov slik som sentral fakturering, gjennomgåelse av kjøretøyparken, vedlikeholdsprogram, miljøstyring eller lignende, ta kontakt Lars Holmboe Lie som er Fleet ansvarlig hos Vianor på epostadresse: reidar.samuelsen@vianor.com 

Transportfirmaer og industri

Vi er spesialister på skreddersydde løsninger for transportfirmaer og industrivirksomheter. Vi tilbyr døgnservice, vognpark undersøkelser og lufttrykksservice Vi kan utføre dekkservice hos deg slik at du får mindre forstyrrelser i driften samt leie av dekk, sentral fakturering og opplæring av sjåfører og øvrige ansatte.

Vianor er størst i Norden største dekk og servicekjede og tilbyr et bredt sortiment av nye og regummierte dekk til alle typer kjøretøy. Våre kompetente og erfarne ansatte gir deg en trygg, miljøvennlig og kostnadseffektiv dekkhåndtering.

Kontakt gjerne nærmeste Vianor avdeling for ytterligere informasjon.

%MCEPASTEBIN%