b2b

Vi holder hjulene igang.
Dekk og bilverksted for ditt behov.

 

Individuelle løsninger for bedriftskundenes behov

Vianor er Nordens største dekk- og bilservicekjede. Våre kompetente medarbeidere skreddersyr førsteklasses og individuelle dekkløsninger og bilservicetjenester for bedriftskunder i alle bransjer.

Bransjer

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.

Spesialiserte dekk- og bilservicetjenester for bedrifter

Hos oss får du profesjonelle dekk- og bilservicetjenester for bedriftens behov, uansett om det gjelder vedlikehold av bilparken, dekkleasing eller dekk for lastebiler eller tungindustri. Vårt dekk- og felgsortiment inkluderer dekk for alle bruksområder, noe som gjør din virksomhet mer effektiv.

Bredt utvalg av dekkprodukter for bedriftskunder

Vi tilbyr et bredt utvalg av dekkprodukter til alle våre bedriftskunder. Vi vet at hver bedrift er unik og at dekkbehovene kan variere stort innen ulike bransjer og bruksområder.

Nyheter

Artikler
18.01.2024

Minimer risikoen for vinterulykker i yrkestrafikken.

Les mer
Økonomisk kjøring gir besparelser for bedrifter
Artikler
20.11.2023

Mer økonomisk kjøring gir betydelige besparelser for bedrifter.

Les mer
Regummiering av dekk
Artikler
25.10.2023

Regummierte lastebilsdekk er kostnadseffektive og bærekraftige

Les mer
Artikler
05.10.2023

Slik velger du riktig type vinterdekk til din bedrifts kjøretøy

Les mer

Referanser

Vianors kundeløfte

Transparente priser og fleksible betalingsløsninger

Hos Vianor vet du hva du betaler for og det tilkommer ingen uventede ekstrakostnader. Du kan enkelt betale i butikk eller ved hjelp av delbetaling med Vianor-kortet.

Våre eksperter er med deg hele veien

Hos Vianor får du profesjonell og personlig service ved alle kjøp, og våre fagfolk nås i butikk, via chat, e-post eller telefon. Det er også risikofritt og enkelt å kjøpe på nettet – vi sikrer at produktene er kompatible før montering på bil.

Test dine nye dekk uten risiko i 30 dager

Hvis du ikke er fornøyd med dekkene du har kjøpt, kan du bytte de innen 30 dager. Bytte og montering er kostnadsfritt for deg. Ønsker du å velge dyrere eller rimeligere dekk, betaler du eller vi prisdifferansen.

Trygg bilservice med garanti

Vianor utfører bilservicen med høy faglig kvalitet og innenfor avtalt tid. Vi benytter reservedeler av original kvalitet, og din nybilgaranti vil fortsatt gjelde etter utført service hos oss.