Vedlikehold av dekk for bedrifter

Dekktjenester

Vedlikehold av dekk for bedrifter

Ved å overlate dekkservicen til Vianor, sikrer du at du har trygge kjøretøy og optimal kjørekomfort. Vi garanterer også at dekkene blir montert på riktig måte, samt at vi lagrer dekkene på våre dekkhoteller når de ikke er i bruk. Spar tid og len deg tilbake, vel vitende om at dekkene dine er i de beste hender!

Kontakt oss

Fordeler

Dekkskift

Med våre enkle og godt planlagte dekkskift sikrer vi trygg og korrekt montering av dekkene dine i et sikkert miljø. Våre fagpersoner sjekker lufttrykket og inspiserer dekkene grundig for skader, slik at de fungerer optimalt.

Dekkhotell

Vår dekkhotell-løsning forenkler dekkholdet, sparer plass og gir trygg oppbevaring av dine hjul. Våre fagfolk sjekker lufttrykk, maskinvasker dekkene, samt inspiserer og måler mønsterdybden. Vi holder deg oppdatert på dekkenes tilstand og gir beskjed når det er nødvendig med nye dekk.

Montering av nye dekk

Velg de mest optimale og funksjonelle dekkene til bilflåten din for best mulig resultat. Våre eksperter hjelper deg med å velge dekk som passer kjøretøyene dine og tilfredsstiller dine krav. Du kan være trygg på at de nye dekkene blir montert profesjonelt, at lufttrykket sjekkes og at de gamle dekkene dine går til resirkulering.

Balansering av dekk

Få en komfortabel og trygg kjøreopplevelse med lavere drivstoff-/strømforbruk etter at hjulene er balansert. Hjulbalansering er en kostnadseffektiv tjeneste som forlenger levetiden til dekkene, samt forhindrer tidlig slitasje på styringsmekanismer og hjuloppheng.

Øvrige dekktjenester

Sørg for sikkerhet, komfort og lengre levetid for dekkene dine med våre omfattende dekktjenester. Dekkreparasjon, pigging, seiping, polyuretan-fylling, flytende fylling eller montering av dekk på felg – våre dekkeksperter står klare til å hjelpe deg!

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.