Profesjonelt dekkskift for bedrifter

Dekkskift

Dekkskift for bedrifter

Med vår dekkskifttjeneste for bedrifter får du jobben profesjonelt utført av erfarne fagfolk. Vi bytter dekkene på dine kjøretøy hos godkjente verksteder, og sørger for at de blir montert på riktig måte. Vi sjekker lufttrykket og inspiserer dekkene for eventuelle skader eller mangler. Profesjonelt monterte og demonterte dekk sørger for at det ikke oppstår skader på dekk eller felg.

Fordeler

Servicen inkluderer

  • Kontroll av dekkenes tilstand
  • Digital måling av dekkenes mønsterdybde - du mottar en rapport over målingene på e-post
  • Kontroll av riktig dekktrykk
  • Vianor-pose for bolter og muttere
  • Beskyttelsesposer for dekkene
  • Etterstramming av bolter/muttere etter 100 kjørte km

Valgfrie tjenester (belastes separat)

Dekkskift for bedrifter - VianorCare

Dekkskift

Tilstanden til både vinter- og sommerdekk bør sjekkes i god tid før dekkskiftet foretas. De skiftende og varierte værforholdene i Norge krever maksimal ytelse fra både sommer- og vinterdekk.

Vi tar hjulskiftet - VianorCare

Når er riktig tidspunkt for dekkskift?

Kjøreforholdene er den beste indikatoren på når dekkene bør skiftes. Et trygt kjøretøy bør alltid ha riktige dekk som gjør kjøringen sikker. I Norge starter vintertiden for dekk den 1. november og varer til første søndag etter 2. påskedag. 

I Nordland, Troms og Finnmark er det perioden 16. oktober til 30. april som gjelder. Merk dog at værforholdene alltid skal tas i betraktning. Piggdekk kan brukes i periodene nevnt ovenfor, men kan også brukes til andre tider hvis vær og føre krever det.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.