Offentlig sektor:
Nødetater stopper aldri.
Det gjør ikke vi heller.

Det offentlige, spesielt nødetater, krever sømløs, pålitelig og stressfri ytelse av tjenester. Vi leverer en enkel og rask utkontraktert løsning, spesielt for sikkerhetskritiske etater slik som politi, brannvesen og ambulanse. Med erfarne spesialister og en lang bakgrunn med offentlige kontrakter, vet våre kunder at vi tilbyr eksperter og omfattende totalkjede-tjenester, som på en kostnadseffektiv måte oppfyller offentlige krav.

Stol på oss for viktige tjenestetilbud

Forståelse av den offentlige sektor

Vi oppfyller kriteriene for kontrakter i den offentlige sektor og forstår dens iboende regler og prosesser. Vi har mange vellykkede anbudsprosesser bak oss. Våre erfarne spesialister gjør det enkelt for deg å velge riktig. Du kan stole på at vi leverer ekspertmessige og omfattende totalkjede-tjenester.

Nødtjenester hele døgnet

Sikkerhetskritiske tjenester slik som ambulanse-, politi- og brannetater trenger den beste servicen og raske responstider. Vi tilbyr tilgjengelighet døgnet rundt og kontraktsspesifikke løsninger for dine behov. Vi gjør det enkelt å velge oss. Våre tilbud dekker og inkluderer alt din offentlige serviceorganisasjon kan ha behov for.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.