Anlegg og industri:
Vi letter det tunge arbeidet

Som operatør av industri- og anleggsmaskiner trenger du en dekkpartner som kan oppfylle dekkravene dine raskt og med minimal belastning for deg og virksomheten din. Vi forstår drift og sørger for at kjøretøyets nedetid reduseres ved hjelp av grundig service- og vedlikeholdsplanlegging i henhold til serviceintervallene. Gjennom et omfattende nettverk av leverandører leverer vi våre tilpassede tjenester til din lokasjon ved behov, og reduserer eventuelle forsinkelser i tidsplanen.

Optimalisert service gjennom partnerskap

Omfattende tjenester

Hos Vianor tar vi oss av stresset og vedlikeholdet av dekk og bilpark, noe som gjør at du kan konsentrere deg om de tingene som er viktigst for bedriften. Tjenestene våre kan leveres på stedet, noe som betyr minimal innsats og avbrudd for deg. Våre tjenester er alltid der du er, takket være vårt landsdekkende nettverk.

Bransjeforståelse

Anleggsmaskiner krever vanligvis spesialekspertise for å drives effektivt. Våre nettbaserte verktøy og produkter betyr at du kan finne de nøyaktige dekkene for dine behov og øke holdbarhet og lønnsomhet. Vi hjelper deg med å forlenge og optimalisere levetiden til dine dekk og kjøretøy med tilpassede løsninger som også bidrar til å forbedre bærekraften i driften.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.

Tunge dekk til anlegg og industri

Ajankohtaista

Transportører kan enkelt redusere både drivstofforbruk og utslipp
Artikler
14.12.2022

Transportører kan enkelt redusere både drivstofforbruk og utslipp

Drivstoffkostnaden er den nest største kostnadsposten for et transportfirma, kun slått av lønn. Det er i stor grad rullemotstanden til dekkene som påvirker drivstofforbruket og dermed hvor store utslippene blir. Med riktig dekkvalg kan du derfor spare både penger og miljø.
Les mer
Artikler
26.09.2022

Nye lastebildekk forurenser fire ganger så mye som regummierte dekk

Forskjellen i karbondioksidutslipp mellom produksjon av nye lastebildekk og regummierte dekk er enorm. Hovedfaktoren er at regummiering krever betydelig mindre råvarer enn nyproduksjon. Likevel har regummierte dekk av høy kvalitet tilsvarende egenskaper som nye dekk, i tillegg til at de sparer miljøet og er kostnadseffektive. Leveringssikkerheten er også høy, siden Vianor har en egen regummieringsfabrikk i Norge.
Les mer

Referanser