Private selskaper:
Vi får deg dit du skal

Vi har alle våre spesialiteter. Vår er å levere en omfattende og tilpasset dekkservice til deg, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Enten du er en uavhengig næringsdrivende eller et landsdekkende selskap, sikrer vi at du har alt du trenger for å fortsette å rulle.

Vi holder virksomheten din på veien

Bekymringsfritt vedlikehold

Din virksomhet er sammensatt. Vi gjør dekkpleie enkelt med vårt komplette utvalg av tjenester. Dette frigjør tiden din til å konsentrere deg om andre ting. Vi tar hånd om behovene dine på stedet med kvalitetsmessige, holdbare og sikre løsninger.

Komplett tilbud for alle virksomheter

Vi vet hvor viktige lokale bedrifter er. Vi leverer tjenester som sørger for at du kan fortsette med å betjene kundene på en sikker og effektiv måte. Vi behandler alle våre kunder likt, uansett størrelse. Vår komplette vedlikeholdspakke inneholder et fullstendig utvalg av dekk- og vedlikeholdstjenester, slik at du får mer tid til å drive virksomheten din.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.

Referanser

07.05.2024

Nokian Tyres Intuitu - Smarte dekk

Les mer
18.03.2024

Giti garanti ved uforutsette skader

Les mer
Artikler
18.01.2024

Minimer risikoen for vinterulykker i yrkestrafikken.

De største risikofaktorene på vinterføre er for høy fart og feil kjørestil. Slitte vinterdekk øker også risikoen for ulykker, da de forlenger bremselengden og gjør det vanskeligere å styre, spesielt på glatte veier. Bremselengden og førerens reaksjonstid påvirkes av mange faktorer som kan være avgjørende i en faresituasjon. Ved å ta hensyn til risikofaktorene ved vinterkjøring, kan du potensielt unngå bilulykker og holde teamet ditt trygt på veien
Les mer