Private selskaper:
Vi får deg dit du skal

Vi har alle våre spesialiteter. Vår er å levere en omfattende og tilpasset dekkservice til deg, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Enten du er en uavhengig næringsdrivende eller et landsdekkende selskap, sikrer vi at du har alt du trenger for å fortsette å rulle.

Vi holder virksomheten din på veien

Bekymringsfritt vedlikehold

Din virksomhet er sammensatt. Vi gjør dekkpleie enkelt med vårt komplette utvalg av tjenester. Dette frigjør tiden din til å konsentrere deg om andre ting. Vi tar hånd om behovene dine på stedet med kvalitetsmessige, holdbare og sikre løsninger.

Komplett tilbud for alle virksomheter

Vi vet hvor viktige lokale bedrifter er. Vi leverer tjenester som sørger for at du kan fortsette med å betjene kundene på en sikker og effektiv måte. Vi behandler alle våre kunder likt, uansett størrelse. Vår komplette vedlikeholdspakke inneholder et fullstendig utvalg av dekk- og vedlikeholdstjenester, slik at du får mer tid til å drive virksomheten din.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.

Referanser

Økonomisk kjøring gir besparelser for bedrifter
Artikler
20.11.2023

Mer økonomisk kjøring gir betydelige besparelser for bedrifter.

Stadig flere bedrifter har elbiler som firmabiler. Med riktig kjørestil kan rekkevidden til elbiler økes og bedrifter redusere kostnadene sine. Den mest effektive måten å øke rekkevidden på er å kjøre økonomisk. En aggressiv kjørestil med sterke akselerasjoner krever både mer energi og slitasje på dekkene. Hastighet er også av stor betydning. Med riktig type dekk og service for elbilene kan de ansatte kjøre tryggere og bedriften spare kostnader.
Les mer
Regummiering av dekk
Artikler
25.10.2023

Regummierte lastebilsdekk er kostnadseffektive og bærekraftige

Regummierte lastebildekk har de samme egenskapene som nye dekk og sparer både penger og miljøet. Med produksjon i Norge har regummierte dekk også høy leveransesikkerhet, og velutviklede, sikre råvarer.
Les mer
Artikler
12.09.2023

10 tips som reduserer drivstoffkostnadene

De fleste som jobber innen transport vet at drivstoffkostnader er en av de største utgiftspostene. Derfor lønner det seg å ha oversikt over alle faktorene som påvirker drivstofforbruket.
Les mer