Private selskaper:
Vi får deg dit du skal

Vi har alle våre spesialiteter. Vår er å levere en omfattende og tilpasset dekkservice til deg, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Enten du er en uavhengig næringsdrivende eller et landsdekkende selskap, sikrer vi at du har alt du trenger for å fortsette å rulle.

Vi holder virksomheten din på veien

Bekymringsfritt vedlikehold

Din virksomhet er sammensatt. Vi gjør dekkpleie enkelt med vårt komplette utvalg av tjenester. Dette frigjør tiden din til å konsentrere deg om andre ting. Vi tar hånd om behovene dine på stedet med kvalitetsmessige, holdbare og sikre løsninger.

Komplett tilbud for alle virksomheter

Vi vet hvor viktige lokale bedrifter er. Vi leverer tjenester som sørger for at du kan fortsette med å betjene kundene på en sikker og effektiv måte. Vi behandler alle våre kunder likt, uansett størrelse. Vår komplette vedlikeholdspakke inneholder et fullstendig utvalg av dekk- og vedlikeholdstjenester, slik at du får mer tid til å drive virksomheten din.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.

Dekk for transportfirmaer

Referanser

08.11.2022

Giti dekk til lastebil og buss

Les mer
Artikler
26.09.2022

Nye lastebildekk forurenser fire ganger så mye som regummierte dekk

Forskjellen i karbondioksidutslipp mellom produksjon av nye lastebildekk og regummierte dekk er enorm. Hovedfaktoren er at regummiering krever betydelig mindre råvarer enn nyproduksjon. Likevel har regummierte dekk av høy kvalitet tilsvarende egenskaper som nye dekk, i tillegg til at de sparer miljøet og er kostnadseffektive. Leveringssikkerheten er også høy, siden Vianor har en egen regummieringsfabrikk i Norge.
Les mer
Artikler
06.08.2022

Slik bør kjøpere av lastebil- og bussdekk forberede seg for høsten

På lik linje som resten av verden har dekkindustrien gjennomgått store endringer i løpet av året. Med økte leveringstider og priser er det avgjørende å forberede høsten så tidlig som mulig. Ved å forhåndsbestille øker du sjansen for å i det hele tatt sikre deg dekkene du trenger, men også å få en så rimelig pris som mulig. Ettersom prisøkningen på regummiering har vært mer moderat og tilgjengeligheten er god, så er det et kostnadseffektivt og bærekraftig alternativ for kjøpere av lastebil- og bussdekk.
Les mer