Private selskaper:
Vi får deg dit du skal

Vi har alle våre spesialiteter. Vår er å levere en omfattende og tilpasset dekkservice til deg, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Enten du er en uavhengig næringsdrivende eller et landsdekkende selskap, sikrer vi at du har alt du trenger for å fortsette å rulle.

Vi holder virksomheten din på veien

Bekymringsfritt vedlikehold

Din virksomhet er sammensatt. Vi gjør dekkpleie enkelt med vårt komplette utvalg av tjenester. Dette frigjør tiden din til å konsentrere deg om andre ting. Vi tar hånd om behovene dine på stedet med kvalitetsmessige, holdbare og sikre løsninger.

Komplett tilbud for alle virksomheter

Vi vet hvor viktige lokale bedrifter er. Vi leverer tjenester som sørger for at du kan fortsette med å betjene kundene på en sikker og effektiv måte. Vi behandler alle våre kunder likt, uansett størrelse. Vår komplette vedlikeholdspakke inneholder et fullstendig utvalg av dekk- og vedlikeholdstjenester, slik at du får mer tid til å drive virksomheten din.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.

Referanser

Reduser kostnader og nedetid med digital dekkovervåkning
Artikler
03.05.2023

Reduser kostnader og nedetid med digital dekkovervåkning

God planlegging og digital dekkovervåkning er effektive metoder for å redusere nedetid og kostnader for lastebiler. Dekkrelaterte kostnader utgjør cirka 2,5 prosent av totale kostnader på kjøretøyet, men kan øke til rundt 15 prosent hvis dekkene ikke behandles riktig.
Les mer
Artikler
14.12.2022

Transportører kan enkelt redusere både drivstofforbruk og utslipp

Drivstoffkostnaden er den nest største kostnadsposten for et transportfirma, kun slått av lønn. Det er i stor grad rullemotstanden til dekkene som påvirker drivstofforbruket og dermed hvor store utslippene blir. Med riktig dekkvalg kan du derfor spare både penger og miljø.
Les mer
08.11.2022

Giti dekk til lastebil og buss

Les mer