Transportselskaper:
Holder flåten i bevegelse

Enten du flytter mennesker eller varer, er vi eksperter i alle aspekter av dine dekk- og vedlikeholdsbehov. Slik kan du redusere virksomhetens uforutsigbarhet, redusere uforutsett nedetid og opprettholde lønnsomheten. Vi hjelper deg med å drive virksomheten med maksimal driftseffektivitet, kvalitet og sikkerhet takket være vår kunnskap om ditt forretningsmiljø. Du kan stole på at vår dekkekspertise holder deg i gang.

Komplette tjenester for din transportvirksomhet

Tid er penger

Når transport er din virksomhet, er det helt avgjørende å redusere nedetiden. Vi hjelper deg å holde flåten i drift med rask service, selv ute i felten. Med våre bruksbaserte kontrakter betaler du kun for distansen dekkene har tilbakelagt, noe som gir økt lønnsomhet. Uansett flåtestørrelse har vi erfaringen som skal til for å få den til å fungere smidig. Vi har informasjonen og verktøyet til å implementere forutsigbart vedlikehold og utfyllende rapporter som forbedrer effektiviteten og reduserer kostnader.

Trygt til din destinasjon

Ulike flåter har ulike krav. Vi forstår og skreddersyr våre løsninger for dine behov, og sikrer dermed god kvalitet og sikkerhet i din transportdrift. Veisikkerhet er kritisk, uavhenging av hva lasten består av. I alle tilfeller gjør vi det til vår jobb å hjelpe deg med å flytte den på en sikker måte.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.

Referanser

Økonomisk kjøring gir besparelser for bedrifter
Artikler
20.11.2023

Mer økonomisk kjøring gir betydelige besparelser for bedrifter.

Stadig flere bedrifter har elbiler som firmabiler. Med riktig kjørestil kan rekkevidden til elbiler økes og bedrifter redusere kostnadene sine. Den mest effektive måten å øke rekkevidden på er å kjøre økonomisk. En aggressiv kjørestil med sterke akselerasjoner krever både mer energi og slitasje på dekkene. Hastighet er også av stor betydning. Med riktig type dekk og service for elbilene kan de ansatte kjøre tryggere og bedriften spare kostnader.
Les mer
Artikler
05.10.2023

Slik velger du riktig type vinterdekk til din bedrifts kjøretøy

Ved varierende vinterforhold er det viktig at bedriftens ansatte kan kjøre trygt i sine firmabiler uansett vær. Gode vinterdekk gir trygge og komfortable kjøreegenskaper på alle vinterveier. Ved valg av nye vinterdekk er det viktig å velge dekk som passer til de kjøreforholdene der bilene kjøres mest. Valget av dekk kan også påvirke selskapets kostnader.
Les mer
Artikler
12.09.2023

Sørg for at dine ansatte er trygge på veien – Husk bremseservice og dekk

Et velfungerende bremsesystem er viktig med tanke på trafikksikkerheten. Kjører du eller dine ansatte jevnlig i jobb, er det verdt å investere i sikkerhet. Både dekkene og bremsene må være i god stand for å få bilen til å stoppe i tide. Kontroll av bremsene er inkludert i vår periodiskekontroll.
Les mer