Transportselskaper:
Holder flåten i bevegelse

Enten du flytter mennesker eller varer, er vi eksperter i alle aspekter av dine dekk- og vedlikeholdsbehov. Slik kan du redusere virksomhetens uforutsigbarhet, redusere uforutsett nedetid og opprettholde lønnsomheten. Vi hjelper deg med å drive virksomheten med maksimal driftseffektivitet, kvalitet og sikkerhet takket være vår kunnskap om ditt forretningsmiljø. Du kan stole på at vår dekkekspertise holder deg i gang.

Komplette tjenester for din transportvirksomhet

Tid er penger

Når transport er din virksomhet, er det helt avgjørende å redusere nedetiden. Vi hjelper deg å holde flåten i drift med rask service, selv ute i felten. Med våre bruksbaserte kontrakter betaler du kun for distansen dekkene har tilbakelagt, noe som gir økt lønnsomhet. Uansett flåtestørrelse har vi erfaringen som skal til for å få den til å fungere smidig. Vi har informasjonen og verktøyet til å implementere forutsigbart vedlikehold og utfyllende rapporter som forbedrer effektiviteten og reduserer kostnader.

Trygt til din destinasjon

Ulike flåter har ulike krav. Vi forstår og skreddersyr våre løsninger for dine behov, og sikrer dermed god kvalitet og sikkerhet i din transportdrift. Veisikkerhet er kritisk, uavhenging av hva lasten består av. I alle tilfeller gjør vi det til vår jobb å hjelpe deg med å flytte den på en sikker måte.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sammen finner vi en løsning som dekker ditt behov.

Referanser

Artikler
14.12.2022

Transportører kan enkelt redusere både drivstofforbruk og utslipp

Drivstoffkostnaden er den nest største kostnadsposten for et transportfirma, kun slått av lønn. Det er i stor grad rullemotstanden til dekkene som påvirker drivstofforbruket og dermed hvor store utslippene blir. Med riktig dekkvalg kan du derfor spare både penger og miljø.
Les mer
Artikler
04.10.2022

Godt utvalg av vinterdekk for bedriftskunder

Høsten nærmer seg og snart er vinteren her igjen. Gode vinterdekk gir det sikreste grepet på snø og is, og er en billig livsforsikring for selskapets ansatte – en sikkerhetsgaranti du ikke bør gå på akkord med.
Les mer
Artikler
26.09.2022

Nye lastebildekk forurenser fire ganger så mye som regummierte dekk

Forskjellen i karbondioksidutslipp mellom produksjon av nye lastebildekk og regummierte dekk er enorm. Hovedfaktoren er at regummiering krever betydelig mindre råvarer enn nyproduksjon. Likevel har regummierte dekk av høy kvalitet tilsvarende egenskaper som nye dekk, i tillegg til at de sparer miljøet og er kostnadseffektive. Leveringssikkerheten er også høy, siden Vianor har en egen regummieringsfabrikk i Norge.
Les mer